Nokia telefoons met abonnement vergelijken

Zoek je een nieuwe smartphone van het populaire merk Nokia? Nokia is terug van weggeweest en dat wordt wel duidelijk als je het uitgebreide aanbod van de Finse fabrikant ontdekt. Voor ieder budget is de perfecte Nokia telefoon te vinden, dus ook voor jou. Nieuwsgierig? Slimster vergelijkt de prijzen van alle Nokia telefoons met abonnement bij betrouwbare aanbieders, zoals Mobiel.nl en GSMweb.

Over Nokia

Nokia, de ooit populairste fabrikant van mobiele telefoons met een marktaandeel van 40% wereldwijd, heeft het de laatste jaren behoorlijk zwaar gehad. De fabrikant is zelfs een lange tijd volledig van het smartphonetoneel verdwenen. De oorzaak: ze konden de concurrentie met Apple en Samsung simpelweg niet aan. Inmiddels is Nokia terug van weggeweest.

Na jarenlang de naamsbekendheid van Microsoft te hebben vergroot, door exclusief hun minder populaire besturingssysteem Windows op hun telefoons te laten draaien, heeft Nokia (eindelijk) de knoop doorgehakt en gekozen voor Android. En dat legt ze geen windeieren. Nokia brengt jaarlijks tientallen nieuwe telefoons op de markt die stuk voor stuk goed worden verkocht.

Waarom een Nokia telefoon kopen?

Betaalbare kwaliteit uit Europa. Dat is Nokia in een notendop. Het aanbod van Nokia telefoons is vrij divers, maar het is wel duidelijk dat ze zich hoofdzakelijk richten op de budget markt. Daarmee zijn Nokia telefoons bij uitstek populair onder kinderen en ouderen. De prijzen van Nokia telefoons variëren van minder dan 100 euro tot zo'n 500 euro.

Nokia telefoons zijn zeer betaalbaar en vallen voornamelijk in het budgetsegment. Hierdoor zijn de telefoons erg populair onder kinderen en ouderen!

Aanbod Nokia smartphones

Zoals gezegd richt Nokia zich vooral op de budget- en de middenklasse-markt. Hun smartphones hebben geen exotische namen, zoals Samsung Galaxy Note of Sony Xperia, maar krijgen enkel een cijfer met daaropvolgend een vervolgcijfer. Zo begonnen ze bijvoorbeeld met de Nokia 1, en zijn we nu 2 versies verder aanbeland bij de Nokia 1.3.

Daarnaast heeft Nokia ook wat "gouwe ouwe mobieltjes" nieuw leven ingeblazen. De immens populaire Nokia 3310 en de Nokia 8110 zijn daar mooie voorbeelden van. Deze toestellen beschikken over ouderwets lange accuduren van een week, maar bieden weinig handige functionaliteiten zoals we nu gewend zijn. Het zijn dan ook vooral telefoons die gekocht worden als hebbedingetje, door de oorspronkelijke Nokia-fans.

Nokia telefoon kopen met of zonder abonnement?

Een Nokia telefoon kan je op twee manieren kopen. Je kunt ervoor kiezen om het toestel los te kopen en dan te combineren met een voordelige sim-only, of ervoor kiezen om het toestel in combinatie met een abonnement af te sluiten. Bij Nokia kiezen veel mensen voor de eerste optie, omdat de telefoons over het algemeen zeer goed betaalbaar zijn.

Door het bedrag vooraf te betalen wordt de maandelijkse prijs van je telefoon abonnement goedkoper. Daar staat dan weer tegenover dat als je een telefoon koopt met abonnement, je vaak korting op de toestelprijs krijgt. In beide gevallen geldt dan ook dat je er verstandig aan doet om vooraf prijzen en aanbiedingen te vergelijken.

Nokia telefoons voor kinderen

Een Nokia telefoon maakt net als zijn concurrenten gebruik van het populairste besturingssysteem van dit moment, genaamd Android. En hoewel de smartphones van Nokia bijzonder voordelig zijn, beschikken ze nagenoeg allemaal over voldoende specificaties om de populairste apps en games van dit moment af te kunnen spelen.

Daarnaast hebben de meeste toestellen van Nokia ook nog eens een behoorlijke camera, waardoor het leuk wordt om foto's en video's te maken. En dan heb je voor nog geen 100 euro een supermooi toestel met een full screen scherm. Niet zo vreemd dus dat veel kinderen kiezen voor een Nokia als hun eerste mobiele telefoon.

Featurephone of smartphone?

Nokia is van oorsprong een fabrikant die zich volledig richtte op gsm's en featurephones. Dit zijn simpele telefoons die hoofdzakelijk gebruikt werden om mee te bellen, sms'en en Snake te spelen. Tegenwoordig bestaan er vrijwel geen gsm's meer en heeft iedereen het over een smartphone of een featurephone, zoals de Nokia 3310 en Nokia 8110.

Simlockvrij
Alle smartphones en featurephones van Nokia die je via Slimster kan vergelijken, zijn simlockvrij. Dat betekent dat ze te gebruiken zijn met simkaarten van alle providers en je nergens aan gebonden bent.

Hoe werkt onze mobiele abonnement vergelijker?

Weet je door de fraaie cijferreeksen van Nokia niet zeker welk toestel het beste bij jou past? Geen zorgen. De telefoonvergelijker van Slimster biedt hulp. Aan de linkerkant van je scherm vind je een uitgebreid filter waar je jouw wensen in kan aangeven. Je kunt hier zaken als opslagruimte, werkgeheugen, kwaliteit camera en specifieke eigenschappen als 5G, waterdicht etc. doorgeven.

Hoe specifieker je aangeeft waar je naar op zoek bent, hoe passender het aanbod aansluit op jouw wensen. Kom je er bij het invullen van de filter alsnog niet uit? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het vinden van de beste Nokia telefoon met abonnement.

Nokia telefoons met abonnement vergelijken loont

Nokia telefoons met abonnement vergelijken

Wist je dat de gemiddelde bezoeker van onze website tientallen euro's bespaart op hun totale telefoonkosten, door aanbieders en mobiel providers te vergelijken? Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je direct bij welke aanbieder jouw gewenste telefoon het voordeligst en snelst leverbaar is. Vergelijk alle Nokia aanbiedingen op Slimster en vind direct jouw beste deal!

Je ziet hier de goedkoopste abonnementen met Nokia telefoons van o.a. KPN, Ben, hollandsnieuwe, T-Mobile, Tele2 en Vodafone.