hollandsnieuwe telefoon abonnementen vergelijken

hollandsnieuwe telefoon abonnementen vergelijken

Zoek je een goedkoop telefoon abonnement waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten buiten je bundel? Dan is hollandsnieuwe de perfecte keuze voor jou! Hollandsnieuwe is onderdeel van Vodafone en maakt gebruik van Vodafone's betrouwbare 4G netwerk. Dat biedt jou niet alleen een perfecte landelijke dekking, maar ook vele extra's als je op dit moment een Ziggo-abonnement hebt afgesloten. Nieuwsgierig geworden? Slimster vergelijkt dagelijks alle hollandsnieuwe prijzen. Vergelijk en vind jouw beste deal voor hollandsnieuwe telefoon abonnementen!

Waarom hollandsnieuwe?

Nederland kent vele verschillende providers waar je uit kunt kiezen. Waarom is hollandsnieuwe de juiste keuze? Dat is eenvoudig! Hollandsnieuwe is één van de voordeligste providers van ons land. Maar dat is lang niet alles. De provider kent ook vele andere voordelen. Zo maakt hollandsnieuwe gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone en kan je als Ziggo-klant profiteren van vele leuke extra's.

Betaal nooit meer dan je verwacht

Wat hollandsnieuwe uniek maakt is de transparantie van de provider. Dat zie je terug in de bundels, maar ook in het bellen en internetten buiten de bundel. Dit kan namelijk niet. Bij hollandsnieuwe kies je altijd vooraf wat de hoogte van je bundel moet zijn. Als je kiest voor een bundel van bijvoorbeeld 1000 MB / min / sms, dan kan je die maand ook maximaal 1000 MB's of minuten of sms-berichten versturen.

Heb je meer nodig? Dan kan je iedere maand een extra bundel erbij kopen. Heb je per ongeluk teveel erbij gekocht? Geen probleem. Je gekochte bundel is 3 maanden geldig.

Ideale mobiele provider voor kinderen

Zoek je een provider voor je zoon of dochter die rekening houdt met het bel- en internetgedrag van kinderen? Ook dan is hollandsnieuwe een erg populaire aanbieder. Als ouder kan je namelijk heel gemakkelijk zicht houden op de hoogte van hun belgedrag.

Heeft je kind teveel gebeld en is hij of zij door de hollandsnieuwe bundel heen? Dan stopt de mogelijkheid om te kunnen bellen en internetten automatisch. Je hebt dus nooit een hogere telefoonrekening dan verwacht, en je kind is wel gewoon altijd en overal bereikbaar.

Combivoordeel bij hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is onderdeel van de populaire provider Vodafone / Ziggo. Als je op dit moment klant bent bij Ziggo en daarnaast een mobiel abonnement bij hollandsnieuwe (of Vodafone) wilt afsluiten, levert dit je leuke extra's op.

Dit wordt Combivoordeel genoemd en geldt zolang je klant blijft bij beide partijen. Als klant bij hollandsnieuwe en Ziggo ontvang je een gratis zenderpakket naar keuze en elke maand een verhoging van je hollandsnieuwe telefoonbundel met 1000 MB/min/sms.

Alles in dezelfde bundel

De bundels van hollandsnieuwe telefoon abonnementen zitten erg gemakkelijk en transparant in elkaar. 1 MB is hetzelfde als 1 minuut bellen of het versturen van 1 SMS bericht. Je kunt kiezen uit drie verschillende bundels: 2000 MB/ min / sms, 4000 MB / min / sms of 6000 MB / min / sms. Daarnaast kan je kiezen voor een aanvullende bundel waarmee je onbeperkt kunt bellen en sms'en.

Contractduur

Bij hollandsnieuwe kan je kiezen voor een contractperiode van 12 maanden of 24 maanden. Een contractduur van 12 maanden is iets goedkoper. Dit heeft als voordeel dat je de kosten van je telefoon sneller afbetaalt en dus ook sneller een lagere maandprijs betaalt. De meeste klanten kiezen echter voor een langere contractduur omdat je dat vaak een hogere korting oplevert.

hollandsnieuwe telefoon abonnement afsluiten of verlengen

Heb je op dit moment al een telefonie abonnement bij hollandsnieuwe en ben je tevreden over het netwerk en de service? Dan wil je waarschijnlijk je abonnement verlengen. Wat veel mensen echter niet weten, is dat je ook mag verlengen bij een telefoonwinkel en dit dus niet per se bij de provider zelf hoeft te doen. Sterker nog, dit levert je in de meeste gevallen veel meer korting op.

Telefoonwinkels zoals Mobiel.nl, Belsimpel of Mediamarkt geven vaak hoge korting op toestellen als je ze combineert met een abonnement. Dus mocht je tevreden zijn over je netwerk en zeker willen verlengen, start dan vandaag nog met prijzen vergelijken. Slimster toont je dagelijks de prijzen en aanbiedingen van hollandsnieuwe abonnementen bij verschillende betrouwbare aanbieders. Zo weet je zeker dat je niet onnodig veel betaalt voor je mobiele hollandsnieuwe abonnement.

Zonder simlock
Alle smartphones die je via onze vergelijker kunt bestellen zijn simlockvrij. Dat betekent dat ze verkrijgbaar zijn in combinatie met alle providers. Je kunt de nieuwste iPhone dus ook afsluiten met een hollandsnieuwe abonnement.

Aanbod smartphones

Vind je het aanbod wat beperkt bij hollandsnieuwe? Dat kan. De provider hollandsnieuwe zelf heeft namelijk alleen een selectie "goedkopere" smartphones in hun assortiment. De provider richt zich met name op het vlaggenschip van vorig jaar of goedkopere middenklassers en budget telefoons.

Wil je liever de nieuwste Samsung Galaxy of iPhone? Dan kan je terecht bij een telefoonwinkel, zoals Mobiel.nl. Zij hebben een uitgebreid assortiment waar je uit kunt kiezen. Alle telefoons zijn verkrijgbaar met een hollandsnieuwe abonnement.

Regulier, micro of nano simkaart

Bij het afsluiten van je telefoon met abonnement is het verstandig om te kijken wat voor simkaart er in de telefoon gaat. Daarmee voorkom je teleurstelling. Het kan namelijk zijn dat je een nano-simkaart nodig hebt en een micro-simkaart hebt besteld. Vrijwel alle telefoons die dit jaar uit zijn gekomen ondersteunen de nano-simkaart. Dit is de nieuwste en kleinste simkaart. Mocht je per ongeluk toch de verkeerde thuisgestuurd krijgen, dan kan je via de provider vaak kosteloos de nieuwe aanvragen.

In de telefoonvergelijker van Slimster kun je naast hollandsnieuwe abonnementen ook aanbiedingen van o.a. KPN, Ben, Vodafone, T-Mobile en Tele2 vergelijken.

Goedkoop bellen buitenland

Ga je binnenkort op vakantie en wil je goedkoop kunnen bellen? Als je binnen de EU op vakantie gaat, betaal je tegenwoordig hetzelfde tarief als in Nederland. Dat geldt ook voor bellen en internetten binnen je bundel. Dus als je hier een onbeperkt bellen abonnement hebt afgesloten, kan je in Frankrijk of Spanje straks ook gewoon onbeperkt blijven bellen naar Nederland. Ga je buiten de EU op vakantie, dan bel je daar tegen het in dat land geldende tarief.

hollandsnieuwe telefoon abonnementen

BKR bij telefoonabonnement

Sinds 1 mei 2017 is de wetgeving op het gebied van mobiele telefonie veranderd. Dit kan ook consequenties hebben voor jouw hollandsnieuwe telefoon abonnement. Als je bij je hollandsnieuwe abonnement een telefoon van meer dan 250 euro hebt afgesloten, ontvang je een registratie bij het BKR. Daarmee laat het BKR zien dat je een krediet hebt openstaan ter hoogte van de prijs van je telefoon.

De looptijd van het krediet is de duur van je contractperiode. Wil je dit liever voorkomen? Dan kan je ervoor kiezen om het bedrag boven de drempel van 250 euro zelf bij te betalen. In onze vergelijker kan je kiezen voor een BKR-vrij abonnement. Vervolgens berekenen wij wat je dan minimaal moet bijbetalen per toestel, zodat je precies kan zien wat je kwijt bent, zonder een BKR-registratie.

hollandsnieuwe telefoon abonnementen vergelijken loont

Waarom gebruik maken van onze telecom vergelijker? Onze bezoekers besparen tientallen euro's op de aanschafprijs van hun telefoon, in slechte enkele minuten van hun tijd. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je eenvoudig bij welke aanbieder je het goedkoopste uit bent. Vergelijk alle hollandsnieuwe telefoon abonnement aanbiedingen op Slimster en vind direct jouw beste deal!