Apple iPhone met abonnement vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Dan sta je niet alleen! Apple is de op één na populairste (en grootste) telecomfabrikant van Nederland. Grote kans dat je zelf al een oudere iPhone hebt (gehad) en dat je veel mensen kent met een iPhone. Maar welke iPhone is nu op dit moment het beste? En welk toestel past het bij jou? Vergelijk alle leverbare iPhones van dit moment en vind direct de laagste prijs voor jouw iPhone met telefoon abonnement!

Over Apple

Apple is één van de grootste merken ter wereld met een naamsbekendheid groter dan die van Facebook. Dat het bedrijf zo populair is geworden heeft niet alleen met de iPhone te maken. Het begon allemaal met de Mac. Eén van de eerste pc's speciaal voor consumenten.

Steve Jobs was het gezicht en één van de oprichters van het bedrijf en leidde Apple als rasechte visionair met de nodige obstakels naar de positie waarin ze zich tot op de dag van vandaag bevinden. Een premium merk dat zich 100% focust op kwaliteit, gebruiksgemak en exclusiviteit zonder daarvoor concessies te moeten doen. Op dit moment zijn de populairste producten van Apple, de iPhone, Macbook en Apple Watch.

Apple is de absolute leider in de markt van telefoons van meer dan 800 euro, met een marktaandeel van 72 procent!

Waarom een iPhone kopen?

Eén ding is zeker. Je koopt geen iPhone vanwege zijn lage prijs. Er zijn genoeg merken waar je een telefoon van 100 euro kunt kopen, maar dat zal met een iPhone nooit gebeuren, zelfs niet tweedehands. Daarmee heb je ook meteen een reden te pakken: een iPhone heeft de laagste afschrijving van alle mobiele telefoons. Als je zuinig bent op je iPhone en hem na twee jaar door wilt verkopen, kan je telefoon van 800 euro met gemak nog 400 euro of meer opleveren. Terwijl het toestel van een concurrent niet snel boven de 200 euro uit zal komen.

Als je aan willekeurige voorbijgangers met een iPhone vraagt, wat de reden van hun aan koop is, dan hoor je in veel gevallen: gebruiksvriendelijk! En dat kunnen wij beamen. Apple's besturingssysteem iOS is ontzettend gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het besturingssysteem ontvangt jaarlijks een nieuwe versie met daarin ook vele verbeteringen, waardoor het nog prettiger werkt.

De tweede meest voorkomende argument zal zijn: Design! Apple streeft naar perfectie. Je zal bij de nieuwste iPhones geen schroefjes meer zien zitten. Je merkt dat je kwaliteit in huis haalt.

iOS besturingssysteem

We noemde de naam van het besturingssysteem al even: iOS. Apple heeft als enige smartphonefabrikant ook zijn eigen software geschreven. iOS is gebruiksvriendelijk en zit van binnen ontzettend fraai in elkaar. Een voordeel dat de fabrikant zijn eigen software maakt, is dat ze deze feilloos op haar producten kunnen afstemmen.

Daardoor heeft een iPhone vaak minder nodig om beter te kunnen functioneren dan zijn concurrenten. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van de camera. Kijken we naar het aantal lenzen en megapixels, dan loopt Apple daarop achter bij zijn concurrentie. Maar als we de kwaliteit van de foto's van een iPhone naast die van zijn "betere" concurrenten leggen, dan wint Apple regelmatig. De software sluit uitstekend aan bij de camera, en dat merk je direct in de kwaliteit.

Een nadeel van iOS is het ontbreken van open-source. iOS is een gesloten besturingssysteem, waar je als developer weinig mogelijkheden hebt. Je apps moeten aan vele voorwaarden van Apple voldoen en je hebt daarin weinig vrijheid. Het voordeel van een gesloten besturingssysteem is dan weer dat een virusscanner nagenoeg overbodig is. De kans dat je een virus binnenhaalt is bij Apple namelijk heel erg klein. Alle apps worden handmatig gecontroleerd voor ze worden toegelaten.

Exclusiviteit Apple smartphones

Vroeger was dit nog extremer dan nu. Een iPhone is een luxe artikel. Bij de aankondiging van een nieuwe iPhone kijkt heel de wereld mee en consumenten sliepen massaal voor de winkel op het moment dat de iPhone in de verkoop ging. Doordat merken als Samsung en Huawei inmiddels ook mooie producten maken, is de luxe uitstraling van het merk wat minder geworden, maar nog altijd wordt een iPhone gezien als één van de grootste fashion-items die je bij je kan hebben.

Naast Samsung en Huawei smartphones kun je bij Slimster ook telefoon abonnementen vergelijken in combinatie met telefoons van Sony, LG, Nokia, Motorola, Google en Xiaomi.

Welke iPhone kopen?

Als je een iPhone met abonnement wilt kopen, dan heb je niet bijzonder veel keuze. Dat maakt je zoektocht een stuk makkelijker dan bij andere merken. Er komen namelijk jaarlijks maar 2 of soms 3 nieuwe modellen op de markt. Dus wil je voor de nieuwste iPhone? Dan heb je niet veel te kiezen. Wil je liever een goedkope(re) iPhone? Dan zijn er tegenwoordig wat meer mogelijkheden dan vroeger.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de iPhone SE. In 2016 kwam de eerste SE op de markt en in 2020 kreeg hij een opvolger onder de naam iPhone SE 2020. Dit is een "goedkope" iPhone van net geen 500 euro. Het toestel beschikt over het jasje van de iPhone 8 en de specificaties van de iPhone XS. Dat maakt hem razendsnel en niet extreem groot.

Vind je 500 euro nog te duur? Of wil je liever een grotere iPhone voor die prijs? Bekijk dan de mogelijkheden van een refurbished iPhone. Dit is een "tweedehandse" iPhone, die als nieuw wordt verkocht met geldende garantie van twee jaar. Dit kunnen beschadigde en daarna gereviseerde iPhones zijn, of toestellen die zijn besteld door een klant en daarna weer zijn teruggestuurd.

De producten kunnen dan niet als nieuw worden verkocht en krijgen de label "refurbished". De kwaliteit van de refurbished iPhone kan je zien aan de hoeveelheid sterren. Hoe meer de iPhone "beschadigd" is, hoe goedkoper hij uiteraard is. In alle gevallen houd je de garantie.

iphone telefoon abonnement

iPhone met abonnement kopen of los?

Een iPhone kopen kan je op twee manieren doen. Je kunt een iPhone los kopen of bestellen bij een abonnement. De meeste mensen kiezen voor een iPhone abonnement. Dat scheelt ze een hoop geld vooraf en als je een iPhone met abonnement afsluit levert je dat vaak tientallen euro's korting op de toestelprijs op. Kies je voor een iPhone met mobiel abonnement dan is de maandprijs natuurlijk hoger dan bij een sim only abonnement.

Dure iPhone's met BKR registratie

Doordat er geen goedkope iPhones zijn moet je bij een iPhone met abonnement vrijwel altijd rekening houden met een BKR-registratie. Sinds 1 mei 2017 is de wetgeving op het gebied van mobiele telefonie veranderd en wordt ieder afgesloten toestelkrediet met een prijs hoger dan 250 euro gezien als lening, waarbij een verplichte registratie geldt. Wil je dit liever voorkomen? Zorg er dan voor dat je het bedrag boven de 250 euro zelf bijbetaald.

Waar kan je een iPhone het beste bestellen?

Een iPhone heeft een vrij lange doorlooptijd. Dat houdt in dat je de iPhone van drie jaar geleden op dit moment nog steeds als nieuw kan bestellen bij vrijwel alle bekende telefoonwinkels. Wil je weten waar jouw gewenste iPhone het goedkoopste is? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijker. Bij Slimster zie je direct waar je jouw telefoon abonnement met iPhone voor de laagste prijs kunt afsluiten.

Beste iPhone

Wil je weten welke iPhone het beste is? Jaarlijks brengt Apple twee of drie nieuwe toestellen op de markt. In 2019 waren dit de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Op dit moment is de iPhone 11 Pro Max de beste telefoon als we kijken naar de specificaties, maar heeft de iPhone 11 Pro waarschijnlijk de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

iPhone met abonnement vergelijken

De prijs van een iPhone is al hoog genoeg, maar door slim te vergelijken bespaar je al gauw tientallen euro's op je telefoonkosten. Veel aanbieders stunten met kortingsacties en geven extra korting op een duurdere telefoon.

Door op Slimster prijzen te vergelijken van de vele bekende aanbieders, ontdek je direct bij welke aanbieder je gewenste iPhone met abonnement het goedkoopst is en wat de snelste levertijd is. Vergelijk alle iPhone aanbiedingen op Slimster en vind direct jouw beste deal!