• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Wat kost isolatie van jaren 30 huis?

  Wat kost isolatie van jaren 30 huis?

  Vind beste vakman
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 5.600,- Maximale kosten € 9.500,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 7.560,-
  Gemiddelde prijs jaren 30 woning isolatie

  Heb je een jaren 30 woning? Deze woningen zijn vaak niet of slecht geïsoleerd. Het isoleren van een jaren 30 woning zorgt voor meer wooncomfort, een lagere energierekening en een hogere woningwaarde. Ontdek hier de verschillende opties en bekijk de jaren 30 woning isoleren kosten.

  Voordelen

  • Meer wooncomfort
  • Hogere woningwaarde
  • Lagere energierekening
  • Minder last van vocht en condens
  • Milieuvriendelijker

  Nadelen

  • Flinke investering
  • Verkeerde montage kan leiden tot problemen

  Kosten jaren 30 woning isoleren

  Soort woning
  Gemiddelde prijs
  Vind beste deal
  Jaren 30 woning € 5.600 - 9.500

  Benieuwd naar de prijs om jouw jaren 30 woning te isoleren? Bekijk de algemene isolatie kosten of vraag gratis isolatie offertes aan voor de exacte prijs.

  Jaren 30 woning laten isoleren?
  isoleren ramen jaren 30 woning

  Prijsopbouw jaren 30 woning isoleren

  Hoe jaren 30 woning isoleren?

  Jaren 30 woningen hebben doorgaans geen of nauwelijks isolatie. Door de jaren heen kan er wel isolatie zijn aangebracht. Denk hier aan dubbel glas of dakisolatie. Deze isolatie is vaak nog te verbeteren. Wat kan je verbeteren bij een jaren 30 woning op het gebied van isolatie?

  • Dakisolatie verbeteren
  • Dubbel/enkel glas vervangen voor HR++ glas
  • Vloer of kruipruimte isoleren
  • Spouwmuur isoleren

  Spouw isoleren jaren 30 woning

  spouwmuur isoleren jaren 30 woning

  De muren van een jaren 30 woning kan je isoleren door spouwmuurisolatie, binnenmuurisolatie en gevelisolatie. De voorkeur gaat uit naar spouwmuurisolatie, als je muren daar geschikt voor zijn.

  Muren jaren 30 woning isoleren?

  Jaren 30 woning dak isoleren

  Een jaren 30 huis heeft meestal geen dakisolatie. Door dakisolatie aan te brengen kan je flink besparen. Het meest populair is het isoleren van je dak van binnenuit.

  Wil je een slaapkamer of hobby kamer maken van je zolder? Zorg dan dat het dak goed geïsoleerd is. Zo krijg je meer wooncomfort, ook op de bovenste verdieping.

  Dak isoleren jaren 30 huis?

  Jaren 30 woning vloer isoleren

  Veel jaren 30 woningen hebben een kruipruimte, waardoor kruipruimte isolatie de ideale optie is. Wanneer je een gewone vloer hebt, dan is een isolatiewaarde van 3,5 het minimum.

  Vloer isoleren jaren 30 huis?

  Huis jaren 30 isoleren door vakman

  Schakel een vakkundig isolatiebedrijf in wanneer je kiest om je jaren 30 woning te isoleren. Een ervaren isolatiebedrijf heeft verstand van de verschillende soorten isolatie, isolatiematerialen en zorgt er voor dat het goed aangebracht wordt. Doordat de isolatie goed geïnstalleerd wordt, bespaar je het meest op de energiekosten.

  Bespaar op voorrijkosten Bij Slimster kom je enkel in contact met isolatiespecialisten die actief zijn in jouw regio. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

  Beste deal vinden voor isolatie in jaren 30 woning

  Ben je op zoek naar een vakman voor het isoleren van je jaren 30 woning? Via Slimster vraag je gratis isolatie offertes aan en kom je in contact met bedrijven die in jouw regio werken. Hierdoor blijven de voorrijkosten laag. Je vergelijkt de offertes en kiest tenslotte zelf welke specialist het beste bij je past met de beste deal.

  Direct 121 Isolatie bedrijven vergelijken

  BSB ETS isolatie logo
  Isoltrend logo
  Energiecontrol logo
  ISOhome logo
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal