• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Wat kost een boerderij isoleren

  Wat kost een boerderij isoleren?

  Vind beste vakman
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 8.500,- Maximale kosten € 15.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 13.750,-
  Gemiddelde prijs volledige boerderij isolatie.

  Wil je jouw boerderij isoleren? Ga je een nieuwe boerderij bouwen en isoleren, of wil je jouw bestaande boerderij renoveren? Een boerderij isoleren kan op verschillende manieren. Bekijk de kosten en mogelijkheden van boerderij isolatie.

  Voordelen boerderij isoleren

  • Beter wooncomfort
  • Energiebesparend
  • Waardestijgend
  • Behoud van uiterlijk

  Nadelen boerderij isoleren

  • Vaak noodzakelijk
  • Flinke investering
  • Vaak monumentaal

  Kosten boerderij isoleren

  Soort isolatie
  Gemiddelde prijs
  Vind beste deal
  Boerderij isoleren € 8.500 - 15.000 Gratis offertes

  De kosten van een boerderij isoleren kunnen flink variëren. Benieuwd naar prijzen voor het isoleren van een boerderij? Bekijk de algemene isolatie kosten of vraag vrijblijvend isolatie offertes aan voor de exacte prijs.

  Boerderij laten isoleren?

  Prijsopbouw oude boerderij isoleren

  Hoe isoleer ik mijn boerderij?

  Er zijn verschillende mogelijkheden als je jouw boerderij laat isoleren. Hoe isoleer je jouw boerderij? Je kunt de volgende onderdelen van de boerderij aanpakken:

  Boerderij dakisolatie

  isoleren dak boerderij

  Heb je een rieten dak op je boerderij? Laat dan je rieten dak isoleren. Heb je een boerderij met dakpannen en zijn deze nog goed? Laat dan de binnenzijde van het dak isoleren. Zo houdt de boerderij zijn uiterlijk.

  Dak isoleren boerderij?

  Wil je zowel je dak isoleren en nieuwe dakpannen op de boerderij laten leggen? Vraag dan dakbedekking offertes aan en voeg isolatie als extra optie toe

  Boerderij vloerisolatie

  Ben je bezig om je gehele boerderij te verbouwen of ben je van plan om een gehele nieuwe vloer te laten leggen, dan is het een ideaal moment voor vloerisolatie. Hierbij wordt de vloer hoger. Heeft jouw boerderij een kruipruimte, dan gaat de voorkeur vaak uit naar kruipruimte isolatie.

  Vloer isoleren boerderij?

  Boerderij spouwmuurisolatie

  Is jouw boerderij ná 1920 maar voor 1992 gebouwd? Dan is spouwmuurisolatie mogelijk. Is de boerderij voor 1920 gebouwd, dan is er geen spouwmuur aanwezig. Wil je wel de muren isoleren? Ga dan voor gevelisolatie of binnenmuurisolatie.

  Spouwmuur isoleren boerderij?

  Boerderij isolatieglas & kozijnen

  Door isolatieglas te plaatsen in je hele boerderij kan je makkelijk je boerderij isoleren. Dit kan al met gewoon dubbel glas, maar met HR+++ glas haal je de maximale isolatiewaarde. Het is hierbij belangrijk om ook kozijnen met een hoge isolatiewaarde te nemen.

  Materiaal U-waarde
  Houten kozijnen 2,4
  Kunststof kozijnen 1,0 - 2,0
  Aluminium kozijnen 1,8
  Stalen kozijnen 1,5 - 2,4

  Isolatieglas plaatsen

  Boerderij laten isoleren door ervaren vakman

  Het is verstandig om je boerderij door een vakkundig isolatiebedrijf uit te laten voeren. Wanneer je bijv. niet weet welk soort isolatie geschikt is voor je boerderij, dan kan een vakman je hierin adviseren. Een bedrijf heeft verstand van de verschillende isolatiematerialen en doordat de isolatie goed aangebracht wordt, bespaar je het meest op de energiekosten.

  Bespaar op voorrijkosten Via Slimster kom je eenvoudig in contact met vakmannen die werken in jouw regio. Zo houd je de voorrijkosten makkelijk zelf in de hand.

  Beste deal vinden voor boerderij isoleren

  Wil je goedkoop je boerderij isoleren of ben je opzoek naar een vakman voor het isoleren van je boerderij? Via Slimster kom je in contact met isolatiebedrijven die werken in jouw regio. Vraag vrijblijvend isolatie offertes aan en beslis zelf welke specialist het beste bij je past. Zo houd je de voorrijkosten laag en vind je makkelijk de beste deal.

  Direct 122 isolatiebedrijven vergelijken

  BSB ETS isolatie logo
  Isoltrend logo
  Energiecontrol logo
  ISOhome logo
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal