Caiway

Caiway

Caiway bestaat al sinds 1981 en is één van de bekendste providers van internet, digitale tv en vaste telefonie. Caiway is een vooruitstrevende aanbieder en het bedrijf zet daarom vol in op glasvezel. Wees voorbereid op de toekomst met een razendsnel alles in 1 pakket via het glasvezelnetwerk. Momenteel is Caiway de op een na grootste glasvezel provider van Nederland!

Caiway internet vergelijken

Caiway digitale TV

Caiway is een kabelmaatschappij die werkt via het supermoderne Glasvezel netwerk. Hierdoor kunnen zij met grote snelheid een haarscherp televisiebeeld leveren op jouw televisie. Caiway digitale TV is echter niet overal beschikbaar in Nederland. Mocht je gebruik willen maken van Caiway dan is het handig op eerst op Caiway.nl te kijken of het beschikbaar is op jouw postcode. Zoek je televisies geschikt voor Caiway? Vergelijk dan via Slimster alle Caiway gecertificeerde televisies en vind de beste aanbieding!

Voordelen Caiway glasvezel

  • Netwerk met toekomstperspectief
  • Snel internet en scherpe HD televisie
  • Razendsnel internet (tot wel 600 Mbit/s)

Het grootste voordeel van Caiway is dat het gebruik maakt van glasvezel. Het glasvezelnetwerk biedt veel mogelijkheden voor snel internet en scherpe HD televisie. Volgens kenners is glasvezel absoluut de toekomst van het televisie- en internetnetwerk. Wanneer je reeds in het Caiway gebied woont, kun je dus direct gebruik maken van een netwerk met veel toekomstperspectief.

Caiway glasvezel

Caiway bestaat al sinds 1981 en heeft meer dan 150.000 huishoudens aangesloten op hun internet netwerk. Bij Caiway heb je de keus uit verschillende pakketten voor kabel en glasvezel. Met een maximale snelheid van 600 Mb/s biedt Caiway een razendsnelle glasvezel aansluiting. Glasvezelinternet is bovendien ook erg stabiel, niet gevoelig voor storingen en je kunt even snel downloaden als uploaden.

Bovendien combineert Caiway pakketten voor internet en tv, zodat je ook de hoogste kwaliteit digitale televisie ontvangt. Wil je extra besparen? Kies dan voor Caiway alles-in-1 glasvezel. Snel internet, digitale tv én vaste telefonie in 1 abonnement. Caiway heeft een verzorgingsgebied voor de kabel, waar je internet en tv via de kabel kunt ontvangen van Caiway. Hieronder zie je dat overzicht.

Caiway kabelgebied

Caiway levert internet, digitale tv en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente.

Contactgegevens Caiway

Wil jij contact opnemen met Caiway met vragen over je huidige abonnement of bijvoorbeeld een nieuwe alles-in-1 pakket bestelling? Hieronder vind je de contactgegevens van Caiway.

Telefonische klantenservice

088-2249111 (lokaal tarief)
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 - 21.00 en zaterdag van 9.00 - 18.00

Postadres

CAIW Diensten B.V.
Postbus 45
2670 AA Naaldwijk

Online klantenservice

Klantenservice Caiway

Andere providers vergelijken

Wil je ook de pakketten en aanbiedingen van andere providers vergelijken? Bij Slimster kun je alle internetproviders vergelijken op prijzen, snelheid en extra diensten.