• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Caiway

  Caiway bestaat al sinds 1981 en is één van de bekendste providers van internet, digitale tv en vaste telefonie. Caiway is een vooruitstrevende aanbieder en het bedrijf zet daarom vol in op glasvezel. Wees voorbereid op de toekomst met een razendsnel alles in 1 pakket via het glasvezelnetwerk. Momenteel is Caiway de op een na grootste glasvezel provider van Nederland!

  Caiway internet vergelijken

  Caiway glasvezel

  caiway glasvezelCaiway bestaat al sinds 1981 en heeft meer dan 150.000 huishoudens aangesloten op hun internet netwerk. Bij Caiway heb je de keus uit verschillende pakketten voor kabel en glasvezel. Met een maximale snelheid van 600 Mb/s biedt Caiway een razendsnelle glasvezel aansluiting. Glasvezelinternet is bovendien ook erg stabiel, niet gevoelig voor storingen en je kunt even snel downloaden als uploaden.

  Bovendien combineert Caiway pakketten voor internet en tv, zodat je ook de hoogste kwaliteit digitale televisie ontvangt. Wil je extra besparen? Kies dan voor Caiway alles-in-1 glasvezel. Snel internet, digitale tv én vaste telefonie in 1 abonnement. Caiway heeft een verzorgingsgebied voor de kabel, waar je internet en tv via de kabel kunt ontvangen van Caiway. Hieronder zie je dat overzicht.

  Caiway kabelgebied

  Caiway levert internet, digitale tv en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente.

  Contactgegevens Caiway

  Wil jij contact opnemen met Caiway met vragen over je huidige abonnement of bijvoorbeeld een nieuwe alles-in-1 pakket bestelling? Hieronder vind je de contactgegevens van Caiway.

  Telefonische klantenservice

  088-2249111 (lokaal tarief)
  Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 - 21.00 en zaterdag van 9.00 - 18.00

  Postadres

  CAIW Diensten B.V.
  Postbus 45
  2670 AA Naaldwijk

  Online klantenservice

  Klantenservice Caiway

  Andere providers vergelijken

  Wil je ook de pakketten en aanbiedingen van andere providers vergelijken? Bij Slimster kun je alle internetproviders vergelijken op prijzen, snelheid en extra diensten.

  Vergelijk ook