SMEG wasmachine kopen

SMEG wasmachines

Wie voor een stijlvolle wasmachine wil gaan, kiest voor SMEG! Dit merk is gedreven in het produceren van huishoudelijke apparatuur waarbij het uiterlijk een belangrijke rol speelt. Qua stijl appelleert het merk sterk aan de jaren ’50 (retro). Qua functies zijn de SMEG wasmachines echter helemaal van nu, waardoor je de geavanceerde technieken van vandaag de dag combineert met de tijdloze uitstraling van de jaren ’50.

Het is succesvol gebleken voor het Italiaanse merk, want deze gaat al tientallen jaren mee. Het merk werd in 1948 opgericht door Vittorio Bertazzoni en is inmiddels wereldwijd bekend en niet meer weg te denken uit het klassieke jaren ’50-tafereel. Via Slimster kun je alle SMEG wasmachines vergelijken en vind je de beste deal!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

SMEG wasmachines vergelijken

Indien je een wasautomaat zoekt van SMEG, kun je deze eenvoudig en snel vinden via onze website Slimster.nl. Bij ons is het namelijk mogelijk om jouw gewenste wasmachine te vinden op basis van door jou geselecteerde filteropties. Wij maken gebruik van een handig filtermenu, waar je opties kunt aanvinken als de gewenste energieklasse, functies en de prijsklasse van het apparaat.

Wij zoeken dan voor jou wasmachines die aan jouw selectie voldoen. Deze komen in beeld te staan, waarna je (per keer) maximaal vier machines aan een gedetailleerde vergelijking kunt laten ondergaan. Zo vind je te allen tijde de wasmachine die bij jouw huishouden past!

Wasmachine kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste wasmachines

Wasmachine SMEG kopen?

Wanneer je kiest voor SMEG, omarm je drie belangrijke kenmerken voor een wasmachine of was-droogcombinatie: design, functionaliteit en een optimaal gebruiksgemak. Het designelement hebben we zojuist al toegelicht: de pracht en praal van de jaren ’50 (retro). Er zijn tevens wasmachines met een roestvrijstalen ontwerp, wat niet alleen erg mooi is, maar ook bijzonder sterk is. Dergelijke machines gaan vele jaren mee!

Het merk maakt bij diens apparaten daarnaast gebruik van handige functies als Total Aquastop. Deze functie zorgt ervoor dat de trommel niet overstroomt. Wasmachines van Smeg hebben een relatief grote laadcapaciteit, van maar liefst 11 kg voor het wassen en 4 kg voor het drogen (bij de was-droogcombinaties). Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, door het overzichtelijke menu op de machines. Met Smeg kies je dus voor een perfect uiterlijk én innerlijk!

smeg wasmachine

SMEG wasautomaat bij Slimster

Het huidige aanbod van Smeg wasmachines bestaat uit voorladers met een prachtig design en verschillende kleuren. De wasautomaten zijn redelijk stil en relatief energiezuinig met allen een A energielabel. De aanschafprijs ligt wat hoger dan vergelijkbare modellen van andere merken, maar daarvoor krijg je wel een prachtige wasmachine terug die bovendien geschikt is voor inbouw.