Onderbouw koelkast zonder vriesvak kopen

Onderbouw koelkasten zonder vriesvak

Wil jij een onderbouw koelkast zonder vriezer aanschaffen? Zoek dan niet verder. Op deze pagina vind je een compleet assortiment aan onderbouw modellen zonder vriesvak. Een onderbouw koelkast is veel kleiner dan een standaard vrijstaand model. Hierdoor heb jij minder ruimte over om te koelen. Kies je dan ook nog voor een vriezer, dan is de overige ruimte vaak te beperkt om jouw etenswaren in op te slaan. Wil jij meer ruimte overhouden en heb je geen vriezer nodig? Kies dan voor een onderbouw model zonder vriezer. Op deze pagina vind je het assortiment van merken als Bauknecht, Inventum en Exquisit zonder vriesvak.

19 resultaten

Le Chai LMN 70

Onderbouw , Energieklasse G , 86.5 cm
Le Chai LMN 70
€ 829,-
86.5 cm

Le Chai PRO 360M

Onderbouw , Energieklasse G , 82 cm
Le Chai PRO 360M linker voorkant
€ 1469,-
82 cm

Liebherr UIKP 1550 Premium

Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1550 Premium
€ 1199,-
Tafelmodel koelkast
82 cm

Liebherr UIKP 1554 Premium

Koelvriescombinatie , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1554 Premium binnenkant
€ 1199,-
Koelvriescombinatie
82 cm

Liebherr UIK 1510 Comfort

Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse F
Liebherr UIK 1510 Comfort binnenkant
€ 1199,-
Tafelmodel koelkast
82 cm

IOMABE IOW51DDBB-BG

Wijnkoelkast , Onderbouw , 88 cm
iomabe IOW51DDBB-BG
€ 1129,-
Wijnkoelkast
88 cm

Liebherr FKv 1800

Onderbouw , Energieklasse C , 171 l
Liebherr FKv 1800
€ 1058,-
85 cm

Onderbouw koelkast zonder vriesvak vergelijken

De juiste koelkast uitzoeken kan veel tijd in beslag nemen. Elk model heeft andere eigenschappen en ben jij op zoek naar een onderbouw koelkast zonder vriezer dan kan je vele uren bezig zijn om de juiste koelkast te vinden. Daar heeft Slimster.nl iets op gevonden. Bij ons vind je snel de perfecte onderbouw koelkast. Gebruik het filter links op deze pagina om jouw voorkeuren aan te geven. De geschikte modellen aan de hand van het filter verschijnen onder deze tekst. Heb jij enkele geschikte onderbouw koelkasten zonder vriezer gevonden? Selecteer de modellen en klik op vergelijken. Zo zie je direct een handig overzicht van alle eigenschappen van de geselecteerde modellen. Kies de beste deal en koop direct jouw onderbouw-koelkast zonder vriezer tegen de laagste prijzen bij onze aangesloten webshops.

Onderbouw koelkasten vergelijk en kopen

jij zoekt een onderbouw koelkast, maar weet nog niet welke het best bij jouw huishouden past? Op Slimster.nl vind je een groot aanbod onderbouw koelkasten. Deze kan jij online vergelijken op voor jou belangrijke kenmerken. Dit kan bijvoorbeeld de prijs en de netto koelinhoud zijn, maar je kan ook kijken naar specifiekere functies als automatisch ontdooien en no-frost. Op deze manier vind je zeker de koelkast die bij jou past. Omdat wij continu de laagste online prijzen tonen betaal jij nooit teveel! Bovendien krijg je bij de bij ons aangesloten webshops de beste kwaliteit service.

Specifieke modellen onderbouw koelkasten

Op Slimster.nl willen wij jou graag helpen bij het vinden van de juiste koelkast. Daarom hebben wij al enkele populaire kenmerken van onderbouw koelkasten voor jou geselecteerd. Zo kom je direct op de pagina terecht met onderbouwmodellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten