Onderbouw koelkast van 88 cm hoog kopen

Onderbouw koelkasten 88 cm hoog

Eén van de belangrijkste criteria om een onderbouw koelkast op uit te zoeken zijn de afmetingen. Een onderbouw koelkast wordt onder het aanrechtblad geplaatst en dus is de juiste hoogte zeer belangrijk. Op deze pagina vind je een overzicht van alle onderbouw koelkasten van 88 centimeter hoog. Houdt echter wel rekening met een paar centimeter speling om de koelkast goed te kunnen plaatsen.

2 resultaten
IOMABE IOW51DDBB-BG
Wijnkoelkast , Onderbouw , 88 cm
iomabe IOW51DDBB-BG
Geen reviews
€ 1129,-
2 prijzen
Wijnkoelkast
88 cm
IOMABE IO150BB-BG
Onderbouw , 88 cm , Rechts
IOMABE IO150BB-BG
Geen reviews
€ 1199,-
2 prijzen
88 cm

Onderbouw koelkast 88 cm hoog online vergelijken

Op deze pagina vind jij alle geschikte modellen van 88 cm hoog. Naast de hoogte is natuurlijk ook de breedte van belang. Via het filter aan de rechterkant kunt u kan je jouw ideale onderbouw koelkast samenstellen. Geef jouw voorkeuren aan in het filter en je vindt direct een overzicht van alle geschikte modellen. Selecteer tot maximaal 4 modellen en klik op de 'vergelijk' knop. Heb jij een geschikte onderbouw koelkast van 88 centimeter hoog gevonden? Dankzij de aangesloten webshops vind je bij Slimster.nl direct de laagste prijzen van het land.

Alle onderbouw koelkasten op Slimster.nl

Als jij toe bent aan een nieuwe onderbouw koelkast kan het handig zijn om alle geschikte modellen onderling te vergelijken. Zo weet je zeker dat je het juiste model aanschaft. Om jou van dienst te zijn hebben we alvast een selectie gemaakt van alle onderbouw koelkasten die op dit moment verkrijgbaar zijn. Hierna kan jij zelf specifiek vergelijken op de kenmerken die voor jou van belang zijn. Zo kan je bijvoorbeeld vergelijken op prijs, netto inhoud en energieklasse. Ook als je bijvoorbeeld al weet dat je een onderbouw model zonder vriesvak zoekt hebben we daar bij Slimster.nl al aan gedacht! Heb jij een model gevonden die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften? Dan kan jij deze veilig online kopen bij één van onze aangesloten webshops. Deze webshops staan bekend om hun betrouwbaarheid en service!

Afmetingen van onderbouw koelkasten

Wanneer jij een onderbouw koelkast wilt kopen ben je gebonden aan de beschikbare ruimte. Het is dus erg belangrijk om te kijken naar de afmeting van een bepaald onderbouwmodel. Om jou van dienst te kunnen zijn hebben we alvast een aantal veel voorkomende afmetingen onder elkaar gezet. Bij Slimster vind je een overzicht van onderbouw koelkasten met verschillende afmetingen. Zo kan jij direct de juiste koelkast vinden met de laagste online prijs!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten