Temptech onderbouw koelkast kopen

Temptech onderbouw koelkasten

Onderbouw koelkasten zijn koelkasten die je onder het werkblad van je keuken plaatst. Meestal zijn deze apparaten niet hoger dan maximaal 88 centimeter. Met een onderbouw koelkast van het merk Temptech haal je een heel specifiek apparaat in huis: een wijnkoelkast. Waar andere fabrikanten ook onderbouwkoelkasten van het tafelmodel of kastmodel aanbieden, specialiseert dit Noorse merk zich in wijnklimaatkasten. Een merk voor fijnproevers dus. Op Slimster.nl vind je alle Temptech onderbouw koelkasten inclusief de laagste online prijs!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Temptech onderbouw koelkast goedkoop kopen

Temptech is een Noors merk dat in 2004 is opgericht. De Noren waren toen een van de eersten op het markt van wijnkoelkasten. Erg bijzonder is dat ze hun producten helemaal zelf ontwikkelen. De compressoren in hun koelkasten zijn dus speciaal ontworpen voor het koelen van wijn. Temptech maakt trouwens ook vrijstaande wijnkoelkasten. Zoals we gewend zijn van de Scandinaviërs speelt design een grote rol, dus het zijn koelers die gezien mogen worden. Vergelijk op deze pagina alle onder te bouwen koelkasten van Temptech en vindt beslist de beste online aanbieding!

Verschil Temptech inbouw- en onderbouw koelkasten

Temptech biedt zowel onderbouw als inbouw wijnkoelkasten aan. Wat is nu het verschil tussen die twee?

In het algemeen is het verschil tussen onderbouw en inbouw dat je een inbouwkoelkast helemaal in je keuken laat integreren. Je werkt de koelkast weg met een deur die past bij je keukenmeubel. Bij onderbouw is dat niet altijd zo. Je kunt de koelkast eenvoudigweg onder het werkblad schuiven en klaar is Kees. Hij is dan nog altijd meer geïntegreerd dan een losstaande koelkast. De onderbouw wijnkoelkasten van Temptech zijn wat groter dan de inbouwmodellen. Je kunt er vaak tot ruim 30 flessen wijn in kwijt. Het bijzondere aan een wijnklimaatkast is dat er vaak twee verschillende temperatuurzones zijn. Witte wijn heeft weer heel andere temperatuurbehoefte dan rode wijn. De koelkasten zijn ingericht met speciale leggers waarop je de flessen kwijt kunt. Speciaal glas in de deur voorkomt dat de wijn wordt aangetast dor schadelijke UV-straling.

Onderbouw (wijn)koelkast Inbouw (wijn)koelkast
integreerbaar onder het werkblad volledig integreerbaar in jouw keuken
groter formaat (vaak tot 30 flessen wijn) kleiner formaat
2 verschillende temperatuurzones 2 verschillende temperatuurzones
Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten