Onderbouw koelkast met glazen deur kopen

Onderbouw koelkasten met glazen deur

Veel onderbouw koelkasten beschikken over een dichte deur, meestal van RVS. Daarnaast zijn er vaak decorpanelen voor de onderbouw koelkast te plaatsen. Hierdoor zijn deze modellen goed te integreren in de stijl van de keuken. De laatste tijd zijn onderbouw koelkasten met een glazen deur echter sterk in opkomst. Deze modellen worden al langer gebruikt in de horeca. Zo kan je niet alleen zelf jouw voorraad gemakkelijk in de gaten houden, maar kan de gast ook in één oogopslag zien welke drankjes er geserveerd worden. Dit laatste werkt vaak erg goed voor impuls aankopen van de gast. Deze modellen zijn echter ook zeer geschikt voor thuisgebruik en lijken steeds populairder te worden. Heb je behoefte aan een koelkast om jouw drankvoorraad koel te houden in bijvoorbeeld jouw hobby- of filmkamer? Een onderbouw koelkast met glasdeur kan dan een mooie toevoeging zijn. Jouw drankjes zijn dichtbij en daarnaast ziet een goedgevulde koelkast met glazen deur er ook nog eens mooi uit.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Onderbouw koelkast met glazen deur vergelijken

Bij Slimster.nl vind je een groot assortiment aan onderbouw modellen met een glazen deur. Op deze pagina hebben wij alvast een overzicht gemaakt van deze modellen. Ze zijn geschikt voor gebruik in de horeca, maar ook voor thuisgebruik. Via het filter aan de linkerkant kan je jouw zoekopdracht verder verfijnen. Kies de juiste afmetingen, het energielabel en de inhoud van de koelkast. Na het opgeven van jouw voorkeuren kan je de modellen vergelijken door op de 'Vergelijk' knop te klikken. Naast alle eigenschappen vind je direct de laagste prijs bij onze aangesloten webshops. Zo vind jij snel de beste deal voor een onderbouw koelkast met glazen deur.

Is een koelkast met glazen deur minder zuinig?

Een veelgehoorde opvatting is dat modellen met een glazen deur minder zuinig zijn. Dit is niet terecht. Ook een onderbouw koelkast met een glazen deur moet minstens aan energielabel A+ voldoen. Hierdoor ben jij met een glazen deur koelkast niet meer energie kwijt dan bij een gewone (onderbouw) koelkast. Sterker nog, doordat je door de glazen deur al gelijk kunt zien waar de drankjes te vinden zijn, zal de deur minder lang open blijven staan dan bij een model met dichte deur. Hierdoor zal je juist energie besparen. Op Slimster.nl vind je ook een compleet overzicht van alle koelkasten met een glazen deur.

Op dit moment zijn de meeste onderbouwkoelkasten met een deur van glas horeca-koelkasten of wijnkoelkasten. Verwacht wordt dat in de toekomst meer en meer onderbouwmodellen zullen beschikken over een glazen deur, Wil jij toch al een wijnkoelkast aanschaffen voor in jouw keuken? Bekijk dan het aanbod en vind de ideale koelkast met glazen deur voor jouw huishouden! Deze koop je vervolgens vertrouwd online via Slimster.nl!

Specifieke modellen onderbouw koelkasten

Op Slimster.nl willen wij jou graag helpen bij het vinden van de juiste koelkast. Daarom hebben wij al enkele populaire kenmerken van onderbouw koelkasten voor je geselecteerd. Zo kom jij direct op de pagina terecht met onderbouw modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten