Energiezuinige onderbouw koelkast kopen

Energiezuinige onderbouw koelkasten

Ben je op zoek naar een nieuwe energiezuinige onderbouw koelkast? Het energielabel van de onderbouw koelkast geeft aan hoe zuinig de koelkast is in gebruik. Tot 2021 liepen de energielabels tot en met energieklasse A+++ (met vaak nog een percentage erachter). Sindsdien is dit eenvoudiger gemaakt en lopen de energielabels van A tot en met G, waarbij de onderbouw koelkasten met energielabel A+++ nu energielabel D of energielabel C hebben. Op deze pagina vind je alle energiezuinige onderbouw koelkasten bij Slimster die je met de beste deal kunt kopen bij een van de aangesloten webshops.

1 resultaat
Liebherr FKv 1800
Onderbouw , Energieklasse C , 171 l
Liebherr FKv 1800
Geen reviews
€ 1036,-
2 prijzen
85 cm

Energiezuinige onderbouw koelkasten vergelijken

Op deze pagina vind je alle energiezuinige onderbouw koelkasten. Je kan jouw zoektocht naar jouw nieuwe onderbouw koelkast verder verfijnen door gebruik te maken van het filter aan de linkerkant van de pagina. Zo kan je automatisch alle geschikte onderbouw koelkasten vinden die voldoen aan jouw voorwaarden. Selecteer de geschikte modellen en klik op de 'Vergelijk' knop. Door ons grote assortiment aan koelkasten van verschillende merken zal je bij ons altijd slagen. Via de aangesloten webshops kan jij direct de laagste prijs ontdekken. Heb je jouw ideale onderbouw koelkast met zuinig energielabel gevonden? Kies de beste deal en jouw onderbouw koelkast wordt snel bij jou thuis bezorgd.

Is een onderbouw koelkast met zuinig energielabel duurder?

Deze stelling klopt tot op zekere hoogte. De aanschafkosten van een onderbouw koelkast met het zuinigste energielabel, liggen hoger in vergelijking met een model die veel stroom verbruikt. Toch zal je op termijn zeker goedkoper uit zijn met een koelkast met een zuinig energielabel. Dit komt doordat deze modellen veel minder stroom verbruiken. Op het energielabel van de koelkasten kan je het energieverbruik in kWh per jaar vinden. Bij onderbouw koelkasten met energielabel A liggen de verbruikskosten vele malen lager. Hiermee zal je de aanschafkosten van een koelkast met een hoog energielabel al snel weer terugverdienen. Op termijn ben je met een zuinige onderbouw koelkast goedkoper uit dan bij een koelkast met een lager energielabel.

Door een onderbouw koelkast met een zuinig energielabel te kopen bespaar je op jouw maandelijkse energiekosten. Vergelijk het complete aanbod op Slimster.nl en vind de onderbouw koelkast die bij jou past. Door vervolgens online te bestellen bij één van de bij ons aangesloten webshops bespaar je ook nog eens op jouw aankoopprijs!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten