Energiezuinige tafelmodel koelkast kopen

Energiezuinige tafelmodel koelkasten

Ben jij op zoek naar een energiezuinige tafelmodel koelkast? Dan kun je ervoor kiezen om te gaan voor een tafelmodel koelkast met een zuinig energielabel. Op deze pagina vind je ons gehele aanbod van energiezuinige tafelmodel koelkasten. Je kunt bij merken als bijvoorbeeld AEG, Exquisit als Etna terecht! Vergelijk alle zuinige tafelkoelkasten kieskeurig en vind de beste online aanbieding!

4 resultaten
Liebherr TP 1444 Comfort
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 120 l
Liebherr TP 1444 Comfort
Geen reviews
€ 529,-
5 prijzen
Tafelmodel koelkast
85 cm
ETNA KKV856WIT
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 133 l
ETNA KKV856WIT
Geen reviews
€ 349,-
4 prijzen
Tafelmodel koelkast
Exquisit KS16-V-H-010D
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 133 l
Exquisit KS16-V-H-010D
Geen reviews
€ 269,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
85 cm
Severin VKS 8808
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 120 l
Severin VKS 8808 deurhendel
Geen reviews
€ 259,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
84.5 cm

Energiezuinige tafelmodel koelkasten vergelijken

Ben je op zoek naar de perfecte tafelmodel koelkast met een zuinig energielabel? Kijk dan op deze pagina wat Slimster.nl jou te bieden heeft. In het filtermenu links kun je jouw zoekopties verscherpen, waardoor je gerichter kunt zoeken. Selecteer geschikte tafelmodel koelkasten en klik op ‘vergelijken’. Zo kun jij de voor- en nadelen van verschillende koelkasten tegen elkaar afwegen, om de perfecte koelkast te vinden! Slimster.nl heeft voor jou de scherpste aanbiedingen van onze aangesloten webshops op een rij gezet. Koop direct online en bespaar maximaal!

Wat energieklassen voor tafelkoelkasten inhouden

AEG, Exquisit, Etna; het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele merken die energiezuinige tafelmodel koelkasten aanbieden. Om te begrijpen wat een zuinige energieklasse inhoudt, is het handig om iets extra’s te weten over energieklassen. De klassen gaan van G tot A. G is hierin de minste energiezuinige categorie en A de zuinigste. Je bespaart hiermee op energiekosten!

Oude energielabels met nieuwe energielabels

Om het oerwoud van energielabels makkelijker te maken zijn de energielabels sinds 2021 aangepast. Hierbij zijn energielabels met energieklasse A+++ veranderd naar energielabel C, waardoor merken gemotiveerd worden om energiezuinigere tafelmodel koelkasten te maken. Door verschillende energiezuinige tafelmodel koelkasten met elkaar te vergelijken vind jij een zuinige tafelmodel koelkast met de beste deal.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen