Onderbouw koelkast met automatisch ontdooien kopen

Onderbouw koelkasten met automatisch ontdooien

Wil je dat je koelkast die naadloos integreert in je keuken, niet steeds handmatig ontdooit hoeft te worden, maar wil je daar niet te veel geld aan uitgeven? Dan ligt de keuze voor een onderbouw koelkast met automatisch ontdooien voor de hand. Je schuift het apparaat eenvoudigweg onder het aanrechtblad, zodat hij niet meer los in je keuken staat. Je kunt ervoor kiezen om een decorpaneel aan te brengen dat past bij de rest van je keuken, maar dat is afhankelijk van je eigen behoeftes en budget. Wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar de onderbouw koelkast? Kies dan voor een apparaat met automatisch ontdooien. Waarom dat zo is, leggen we op deze pagina aan je uit.

6 resultaten
Liebherr UIKP 1554 Premium
Koelvriescombinatie , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1554 Premium binnenkant
Geen reviews
€ 1549,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
82 cm
Neff N 50 K4316XFF0
Onderbouw , Energieklasse F , 137 l
Neff N 50 K4316XFF0
Geen reviews
€ 838,-
1 prijs
82 cm
Liebherr UIK 1510 Comfort
Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse F
Liebherr UIK 1510 Comfort binnenkant
Geen reviews
€ 1199,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm
Liebherr UIKP 1550 Premium
Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1550 Premium
Geen reviews
€ 1449,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm
Liebherr FKv 1800
Onderbouw , Energieklasse C , 171 l
Liebherr FKv 1800
Geen reviews
€ 1058,-
1 prijs
85 cm
Amica UVKSD 351 950
Onderbouw , Energieklasse E , 103 l
Amica UVKSD 351 950
Geen reviews
€ 264,-
1 prijs
78.5 cm

Onderbouw koelkasten met automatisch ontdooien vergelijken

Bij onderbouw koelkasten die beschikken over een vriesvak, is het handig om te kijken of de koelkast de functie ‘automatisch ontdooien’ heeft. Een koelkast met automatisch ontdooien systeem schakelt het koelcircuit af en toe uit, zodat het ijslaagje aan de binnenkant van het vriesvak smelt. Het smeltwater loopt naar een opvangbak boven de compressor. Wanneer de vriezer in je onderbouw koelkast automatisch weer aangaat, wordt het smeltwater verdampt door de warmte van de compressor. Jij hebt er dus geen omkijken meer naar! Op Slimster.nl hebben we alle ijskasten met automatic defrost voor je op een rij gezet. Vergelijk ze kieskeurig om de beste koelkast te vinden die je voor de laagste online prijs kunt kopen!

Kenmerken van de onderbouwkoelkast

Een belangrijk verschil tussen een inbouw koelkast of onderbouw koelkast is dat een inbouw wordt weggewerkt achter een keukenmeubel. Een onderbouw koelkast schuif je gewoon onder het aanrecht en is nog te herkennen als koelkast. Wil je een onderbouw koelkast? Let dan goed op de maat. Je nis is van een bepaalde grootte. De koelkast die je koopt, moet daarmee corresponderen. Je vindt koelkasten die je kunt onderbouwen en inbouwen onder de barmodellen, Amerikaanse koelkasten en koelvriescombinaties. Maar de kastmodellen en tafelmodellen komen het meest voor bij onderbouw koelkasten.

We zetten de belangrijkste kenmerken en eigenschappen van de onderbouw koelkast voor je op een rij:

  • Onderbouw schuif je onder het aanrecht.
  • Let op de nismaten!
  • Meestvoorkomende onderbouw koelkasten: kastmodellen en tafelmodellen.

Specifieke modellen onderbouw koelkasten

Op Slimster.nl willen wij je graag helpen bij het vinden van de juiste integreerbare koelkast. Daarom hebben wij al enkele populaire kenmerken van onderbouw koelkasten voor jou geselecteerd. Zo kom je direct op de pagina terecht met onderbouw modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten