Onderbouw koelkast met deur-op-deur systeem kopen

Onderbouw koelkasten met deur-op-deur systeem

Veel mensen kiezen voor een decorpaneel op de onderbouw koelkast. Hierdoor wordt de koelkast netjes geïntegreerd in de keuken en lijkt het vanaf de buitenkant een gewoon keukenkastje. Dit decorpaneel kan op 2 verschillende manieren worden gemonteerd. Allereerst is daar het eenvoudigere sleepdeursysteem, waarbij zowel de koelkastdeur als de meubeldeur zijn voorzien van eigen scharnieren, en het deur-op-deur systeem. Bij dit systeem wordt het decorpaneel vastgemaakt op de onderbouw koelkast. Het decorpaneel heeft bij het deur op deur systeem zelf geen scharnieren. Het deur-op-deur systeem wordt ook wel vlakscharnier montage genoemd. Op deze pagina zie je een overzicht van de onderbouw koelkasten met deur-op-deur systeem op Slimster.nl!

4 resultaten
Liebherr UIKP 1554 Premium
Koelvriescombinatie , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1554 Premium binnenkant
Geen reviews
€ 1549,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
82 cm
Liebherr UIK 1514 Comfort
Onderbouw , Energieklasse F , 120 l
Liebherr UIK 1514 Comfort
Geen reviews
€ 1299,-
1 prijs
82 cm
Liebherr UIK 1510 Comfort
Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse F
Liebherr UIK 1510 Comfort binnenkant
Geen reviews
€ 1199,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm
Liebherr UIKP 1550 Premium
Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1550 Premium
Geen reviews
€ 1449,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm

Onderbouw koelkast met deur-op-deur systeem vergelijken

Bij Slimster.nl hebben we een groot assortiment van beide soorten montages. Op deze pagina vind je een overzicht van alle onderbouw modellen met een deur-op-deur systeem. Je kunt jouw voorkeuren verder verfijnen door het filter te gebruiken aan de linkerkant van deze pagina. Zo kan je jouw ideale deur-op-deur onderbouw koelkast samenstellen. De geschikte modellen kan je, tot maximaal 4 verschillende koelkasten, aanklikken en vergelijken door op de 'Vergelijk' knop te drukken. Bij Slimster.nl vind je direct de laagste prijs. Je kan jouw onderbouw koelkast gemakkelijk kopen via onze aangesloten webshops voor de beste deal.

Deur-op-deur systeem of sleepdeursysteem?

Beide systemen hebben hun eigen voordelen en nadelen. Over het algemeen wordt een deur-op-deur systeem als luxer beschouwd. De meeste van deze vlakscharniersystemen gaan automatisch dicht bij een hoek die kleiner is dan 20 graden. Zo voorkom je dat je per ongeluk de koelkast open laat staan. Tevens is de deuropening groter bij een vlakscharniersysteem. Hierdoor kan je gemakkelijker bij jouw voedselproducten.

Een onderbouw koelkast met sleepdeursysteem is echter wel goedkoper in de aanschaf. Daarnaast is een sleepdeursysteem vaak steviger dan een deur-op-deur systeem, wat na enkele jaren soms licht kan gaan doorzakken bij een slechte montage. Wil je jouw onderbouw koelkast zelf monteren met een deursysteem? Indien je niet zo handig bent, is een deur-op-deur systeem gemakkelijker te monteren dan een sleepdeur systeem. Concluderend kunnen we zeggen dat het ene systeem niet perse beter is dan het andere systeem. Bedenk dus goed waar jouw eigen voorkeuren naar uit gaan.

Twijfel jij tussen onderbouw en inbouw? Neem dan eens een kijkje bij alle inbouw koelkasten met deur-op-deur systeem. Zo kan je uiteindelijk de meest doordachte keuze maken!

Wil jij graag een onderbouw koelkast met deur-op-deur systeem voor in jouw keuken? Door bovenstaand aanbod te vergelijken vind je zeker de koelkast die bij jou past. Deze kan jij veilig en vertrouwd online bestellen bij één van onze aangesloten webshops.

Specifieke modellen onderbouw koelkasten

Op Slimster.nl willen wij jou graag helpen bij het vinden van de juiste koelkast. Daarom hebben wij al enkele populaire kenmerken van onderbouw koelkasten voor jou geselecteerd. Zo kom je direct op de pagina terecht met onderbouw modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten