Pelgrim onderbouw koelkast kopen

Pelgrim onderbouw koelkasten

Zoek jij een koelkast van eigen bodem? Dan kun je zomaar bij het Nederlandse Pelgrim terecht komen. Pelgrim produceert diverse witgoed apparaten, waarbij duurzaamheid en kwaliteit de doorslag geven. Pelgrim levert onderbouw koelkasten in diverse stijlen en voor ieder budget. Of je nu een klein onderbouw model of een professionele onderbouw koelkast voor in de horeca zoekt. Bij Pelgrim vind je altijd het juiste model. Je vindt alle geschikte onderbouw modellen van Pelgrim, inclusief laagste prijs, op onze website.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Pelgrim onderbouw koelkast vergelijken

Bij Slimster.nl vind je altijd de laagste prijs voor een nieuwe onderbouw koelkast. Op deze pagina hebben wij alle Pelgrim onderbouw koelkasten voor je op een rijtje gezet. Gebruik het filter aan de linkerkant om de gewenste afmetingen aan te geven. Hierdoor weet je zeker dat de Pelgrim onderbouw koelkast onder het aanrechtblad geplaatst kan worden. Zoek je een onderbouw koelkast met vriezer? Hoeveel moet de netto inhoud bedragen? Deze, en vele andere, voorkeuren kun je ook aangeven via ons filter. Door op deze manier specifiek te filteren vind jij snel de juiste integreerbare koelkast voor jouw leefstijl. De ideale onderbouw koelkast gevonden? Bestel veilig en online via Slimster.nl en betaal nooit teveel!

Over Pelgrim

Pelgrim is een Nederlands merk met een historie van 95 jaar. Opgericht in 1920 onder de naam Neerlandia werden er oorspronkelijk kooktoestellen en verwarmingsapparatuur geproduceerd. In de jaren 70 werden vooral wasmachines en centrifuges gemaakt, maar helaas kon men de concurrentie niet meer aan. In 1986 werd Pelgrim overgenomen door ATAG en werden de krachten in 2000 ook gebundeld met ETNA. Ondanks de overname blijft Pelgrim koelkasten produceren onder het eigen merk. Zoek je een Pelgrim onderbouw koelkast van Nederlandse bodem? Je vindt altijd de laagste prijs bij Slimster.nl.

Eigenschappen van Pelgrim koelkasten

Pelgrim staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De modellen zijn verkrijgbaar met verschillende energielabels waarbij A++ modellen het zuinigst in gebruik zijn. De prijzen variëren van ongeveer €400,- voor het goedkoopste model tot net iets boven de €600,- voor het duurste model. Hiermee valt Pelgrim qua onderbouw koelkasten in het middensegment. Je vindt geen dure technische hoogstandjes bij Pelgrim. Door te kiezen voor Pelgrim koelkast krijg je een lange levensduur, een zuinige koelkast en de keuze uit verschillende stijlen. Zo kun je onder andere een decorpaneel voor de koelkasten plaatsen om deze ijskasten beter te integreren in de stijl van de keuken.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten