AEG onderbouw koelkast kopen

AEG onderbouw koelkasten

Het Duitse "Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft", oftewel AEG, bestaat al sinds 1883. Het bedrijf produceert zowel elektrische onderdelen als apparaten, waaronder diverse soorten koelkasten. Al sinds de jaren 30 heeft AEG de "Santo" modellen in het assortiment. Ook vandaag de dag behoren de Santo koelkasten nog steeds tot de populairste koelkasten van dit Duitse merk. Bij Slimster.nl vind je alle onderbouw koelkasten van AEG voor de scherpste prijzen. Op deze pagina zie je een overzicht van het actuele aanbod en daarbij direct de laagste online prijs!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

AEG onderbouw koelkasten vergelijken

Zoek jij specifiek naar een onderbouw model van AEG? Op deze pagina hebben wij alvast alle AEG onderbouw modellen voor jou geselecteerd. Gebruik het filter aan de linkerkant van de pagina om verdere voorkeuren aan te geven. Kies hierbij onder andere het energielabel en de inhoud van de koelkast. Let altijd goed op de afmetingen, zodat je zeker weet dat het model in jouw keuken zal passen. Ook kun je selecteren of de onderbouw koelkasten van AEG moeten beschikken over een vriesvak. Heb je enkele geschikte AEG integreerbare koelkasten gevonden? Selecteer tot maximaal 4 modellen en klik op de 'Vergelijk' knop om de modellen kieskeurig met elkaar te vergelijken. Naast alle specificaties zie je ook meteen de prijzen bij onze aangesloten webshops. Zo kun je direct jouw AEG onderbouw koelkast kopen voor de laagste prijs.

Waarom kiezen voor een AEG onderbouw koelkast?

Een onderbouw koelkast wordt onder het aanrechtblad geplaatst, maar kan met een decorpaneel zeer goed in de keuken geïntegreerd worden. Hiermee verschilt een onderbouw koelkast niet veel van de inbouw koelkasten. Toch is een onderbouw ijskast over het algemeen goedkoper in de aanschaf. Ben jij op zoek naar een ervaren producent van koelkasten? AEG combineert Duitse degelijkheid met modern design tegen zeer schappelijke prijzen.

Eigenschappen van AEG koelkasten

Het assortiment onderbouw koelkasten van AEG beschikt over energielabel A++. Deze zuinige modellen verbruiken gemiddeld slechts 94 kWh per jaar. De AEG modellen zijn daarnaast met 38dB zeer stil te noemen. Dankzij een netto inhoud van 152 liter kun je voldoende etenswaren koelen. De Santo modellen zijn daarnaast voorzien van RVS deuren, waarbij je zelf de draairichting van de deur kunt aanpassen. Hierdoor kun je deze ijskast naar wens aanpassen. Zoek je naar energiezuinige koelkasten met een lange levensduur? De AEG onderbouw koelkasten zijn dan echt iets voor jou. Bij Slimster.nl kunt je alle koelkasten eenvoudig vergelijken en vind je altijd de beste online deals.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten