Onderbouw koelkast van 50 cm breed kopen

Onderbouw koelkasten 50 cm breed

Zoek jij een onderbouw koelkast met een breedtemaat van 50 centimeter? Wij hebben ze alvast voor je geselecteerd op deze pagina. Een onderbouw-koelkast wordt onder het aanrechtblad geplaatst. De juiste afmetingen zijn daarbij erg belangrijk voor een passend model. Houdt rekening met enkele centimeters speling. Bij Slimster.nl vind je snel en gemakkelijk de juiste koelkast. Gebruik het filter aan de linkerkant om diverse eigenschappen en voorkeuren te selecteren. Kies uit onder andere de juiste afmetingen, het energielabel en jouw voorkeur voor een deur-op-deur systeem of een sleepdeur-systeem.

1 resultaat
Amica UVKSD 351 950
Onderbouw , Energieklasse E , 103 l
Amica UVKSD 351 950
Geen reviews
€ 264,-
1 prijs
78.5 cm

Onderbouw koelkast 50 cm breed vergelijken

Heb jij via het filter de andere eigenschappen van jouw 50 centimeter brede onderbouw-koelkast geselecteerd? De geschikte modellen worden op deze pagina weergegeven. Selecteer tot maximaal 4 verschillende modellen en gebruik de vergelijkingstool om snel jouw ideale 50 cm brede onderbouw koelkast te vinden. Je vindt direct een online overzicht van prijzen bij onze aangesloten webshops. Zo vind jij direct de beste deal!

Onderbouw koelkasten vergelijken en kopen

In jouw zoektocht naar een geschikte onderbouw koelkast kan Slimster.nl jou van dienst zijn. Bij ons vergelijk je eenvoudig alle koelkasten die onder jouw aanrecht te plaatsen zijn op prijs, specificaties en levertijd. Zo vind jij zeker de koelkast die bij jouw huishouden past! Op deze pagina vind je de onderbouw koelkasten van 50 centimeter breed. Zoek jij een koelapparaat met een breedtemaat van 60 centimeter? Ook die hebben wij voor jou op een rijtje gezet! Als je een favoriete koelkast hebt gevonden, dan koop je deze tegen de laagste online prijs bij één van onze aangesloten webshops!

Afmetingen van onderbouw koelkasten

Wanneer je een onderbouw koelkast zoekt ben je gebonden aan de beschikbare ruimte. Het is dus belangrijk om te kijken naar de afmeting van een bepaald onderbouwmodel. Om jou hierbij te helpen hebben wij alvast een aantal afmetingen voor jou op een rij gezet, zo kun je direct de geschikte koelkasten bekijken en vergelijken voordat je overgaat tot de aankoop van jouw nieuwe onderbouw koelkast!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten