ETNA onderbouw koelkast kopen

ETNA onderbouw koelkasten

Zoek jij een koelkast van Nederlandse bodem? Dan is het merk ETNA echt iets voor jou. In het jaar 2000 heeft ETNA de krachten gebundeld met ATAG en Pelgrim. Hierdoor kon men innovaties met elkaar delen en de apparaten tegen de scherpste prijzen leveren. ETNA levert zeer degelijke koelkasten waarbij design, gebruiksgemak, vernieuwing, betrouwbaarheid en lage prijzen hoog in het vaandel staan. Het motto van ETNA is dan ook niet voor niets: "ETNA maakt kwaliteit betaalbaar". Bij Slimster.nl vind je alle geschikte ETNA onderbouw koelkasten in het assortiment.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

ETNA onderbouw koelkast vergelijken

Ben jij op zoek naar een ETNA onderbouw koelkast voor de laagste prijs? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Je vindt snel en gemakkelijk jouw ideale ETNA koelkast dankzij ons handige filter. Aan de linkerkant geeft je al jouw voorkeuren op met betrekking tot afmetingen, energieklasse, met of zonder vriesvak, netto inhoud en verschillende handige technologische hoogstandjes. Heb je geen voorkeuren? Ook dat is natuurlijk prima, maar vul in ieder geval de juiste afmetingen in. Vervolgens kan je gedetailleerd kijken naar welke kenmerken jij belangrijk vindt. Heb je de ideale onderbouw koelkast gevonden? Dan koop je deze veilig en vertrouwd online via Slimster.nl!

Over ETNA

Het bedrijf ETNA bestaat maar liefst 155 jaar. In het begin was het een ijzergieterij, terwijl er later een emailleer en een galvaniseer inrichting aan toe werden gevoegd. In de jaren 20 werden vooral kolenkachels en gaskomforen geproduceerd. De opkomst van centrale verwarming heeft er voor gezorgd dat ETNA de richting van koelkasten en fornuizen op ging. In 2000 werden de krachten gebundeld met ATAG en Pelgrim en is ETNA een grote speler op de internationale witgoedmarkt geworden.

Eigenschappen van Etna onderbouw koelkasten

ETNA heeft verschillende onderbouw modellen beschikbaar. Variërend in afmetingen en netto inhoud hebben alle ETNA modellen gemeen dat ze zeer weinig geluid produceren. Hierdoor zal je deze koelkasten nauwelijks horen. Je kan kiezen voor model met netto inhoud van 105 liter voor de kleinste modellen tot aan 143 liter voor de grootste modellen. Ook handige extraatjes als een flessenrek en een luchtvochtigheidsregeling zijn bij sommige modellen ingebouwd. Sommige modellen beschikken tevens over een vriezer. Je kan bij ETNA vele kanten op. Wat jou voorkeuren ook zijn. Jij vindt altijd een geschikte ETNA koelkast die helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten