Siemens onderbouw koelkast kopen

Siemens onderbouw koelkasten

Het bijna 170 jaar oude Siemens levert kwalitatief hoogstaande koelkasten in het middensegment. De aanschafprijs ligt iets hoger in vergelijking met veel andere merken, maar daar krijg je zeker iets voor terug. De Siemens modellen verbruiken weinig energie en zijn voorzien van verschillende slimme technologieën. Tevens gaan Siemens koelkasten erg lang mee. Op termijn zul je dus juist geld besparen met een Siemens koelkast dankzij het efficiënte stroomverbruik. Je vindt de mooiste Siemens onderbouw koelkast bij Slimster.nl tegen de scherpste prijzen.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Siemens onderbouw koelkasten vergelijken

Zoek jij een Siemens onderbouw koelkast? Wij hebben alvast alle Siemens modellen geschikt voor onderbouw voor je op deze pagina gezet. Dankzij onze vergelijkingstool vind je snel de meest geschikte koelkast. Gebruik het filter links op deze pagina om al jouw voorkeuren aan te geven. Speciale aandacht gaat uit naar de afmetingen. Zorg in ieder geval dat je de juiste hoogte, breedte en diepte bij het filter aan geeft. De onderbouw koelkast moet wel onder het aanrechtblad geplaatst kunnen worden. Door kieskeurig te vergelijken op Slimster.nl vind jij gemakkelijk de ideale onderbouw Siemens koelkast. Wanneer je online koopt via ons bespaar je bovendien aanzienlijk op de aanschafprijs!

Over Siemens

Siemens is één van de oudste bedrijven die actief zijn in de koelkasten branche. Al in 1847 werd dit Duitse bedrijf opgericht als de "Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske". Het huidige Siemens bestaat echter pas sinds 1966 na fusies met enkele andere bedrijven. Naast witgoed apparaten is Siemens ook actief in de industriële sector, de gezondheidssector en de energiesector. Siemens is in Nederland actief sinds 1879. Zoek jij een Siemens onderbouw koelkast? Je koopt deze altijd voor de laagste prijs bij Slimster.nl.

Siemens onderbouw koelkast

Siemens heeft verschillende onderbouw tafelmodellen in de KU15R en de KU15L serie. Qua prijzen vallen deze modellen in het middensegment. De modellen zijn allen met 38 dB zeer stil te noemen, maar wat nog het meeste indruk maakt is de energieklasse A++ van alle Siemens modellen. Hiermee zul je met een Siemens onderbouw koelkast altijd geld besparen op de energierekening. Siemens staat tevens bekend om de kwaliteit. Door te kiezen voor Siemens ijskast krijg je een energiezuinige koelkast die vele jaren mee zal gaan.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten