Onderbouw koelkast met vriesvak kopen

Onderbouw koelkasten met vriesvak

Ben jij op zoek naar een onderbouw koelkast met vriesvak? Dan zit je bij Slimster.nl altijd goed. Op deze pagina vind je ons grote assortiment aan onderbouw modellen met vriezer. Niet alle onderbouw koelkasten zijn voorzien van een vriezer. Dit komt mede doordat deze modellen kleiner zijn dan de vrijstaande koelkasten, waardoor er weinig ruimte overblijft voor het koelen. Zoek jij echter toch een onderbouw model met een vriezer? Veel merken hebben in ieder geval één model met vriezer in het assortiment. De merken Siemens en Liebherr hebben zelfs meerdere onderbouw koelkasten met een vriezer tot een inhoud van 24 liter.

2 resultaten
Liebherr UIKP 1554 Premium
Koelvriescombinatie , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1554 Premium binnenkant
Geen reviews
€ 1549,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
82 cm
Liebherr UIKP 1550 Premium
Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1550 Premium
Geen reviews
€ 1449,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm

Onderbouw koelkast met vriesvak online vergelijken

Vergelijk ons assortiment aan onderbouw modellen met vriezer nu zelf. Gebruik het filter aan de linkerkant van deze pagina om jouw voorkeuren aan te geven. Je kan de plaats van het vriesvak aangeven (boven, onder, links of rechts), het invriesvermogen, de netto inhoud van de vriezer (0 t/m 24 liter) en of het model moet beschikken over een invriesschakelaar. Naast deze voorkeuren kan jij de onderbouw koelkast ook selecteren op allerlei andere eigenschappen. Via Slimster.nl vind je snel en gemakkelijk jouw ideale onderbouw koelkast. Heb jij enkele modellen gevonden? Klik op vergelijken en je zal al snel een geschikte koelkast vinden. Via de aangesloten webshops kan jij de prijzen vergelijken en snel de beste deal vinden tegen de laagste prijzen van het land.

Onderbouw koelkast kopen

Naast de onderbouw koelkasten met vriesvak kan je op Slimster.nl nog veel meer onderbouw modellen vinden! Elke onder te plaatsen koelkast heeft zijn unieke kenmerken en het is goed om de verschillende modellen te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zo vind jij de koelkast die precies past bij jouw huishouden! Wil je liever een onderbouw koelkast zonder vriesvak, ook dan zit je bij ons op de juiste plaats! Via Slimster.nl kan je ook direct alle aanbieders vergelijken en zo de laagste prijs voor de beste service vinden.

Specifieke modellen onderbouw koelkasten

Op Slimster.nl willen wij jou graag helpen bij het vinden van de juiste koelkast. Daarom hebben wij al enkele populaire kenmerken van onderbouw koelkasten voor jou geselecteerd. Zo kom je direct op de pagina terecht met onderbouw modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten