Onderbouw koelkast met sleepdeursysteem kopen

Onderbouw koelkasten met sleepdeursysteem

Wil jij een decorpaneel op jouw onderbouw koelkast aanbrengen om deze mooi te laten integreren in jouw keuken? Dan kan je het decorpaneel aanbrengen op 2 verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een deur-op-deur systeem, waar het decorpaneel wordt vastgemaakt aan de onderbouw koelkast, en het sleepdeursysteem. Bij dit systeem zijn zowel het decorpaneel (de meubeldeur) en de koelkastdeur voorzien van eigen scharnieren. Het geheel is verbonden met een sleepstrip, wat samen zorgt voor een slepende verbinding. Het is ingewikkelder om aan te leggen dan een deur-op-deur systeem, maar biedt wel extra stevigheid.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Onderbouw koelkast met sleepdeursysteem vergelijken

Gaat jouw voorkeur uit naar een onderbouw koelkast met sleepdeursysteem? Bij Slimster.nl hebben we alvast alle geschikte modellen voor jou geselecteerd op deze pagina. Via het filter aan de linkerkant kan je alle andere eigenschappen selecteren. Kies de juiste afmetingen, zodat de koelkast goed onder jouw aanrechtblad geïntegreerd kan worden. Ook eigenschappen als het energielabel, de netto inhoud en of jouw onderbouw koelkast over een vriezer moet beschikken kan je hier aangeven. Nadat jij de zoekopdracht verder hebt uitgevoerd worden alle geschikte modellen op deze pagina weergegeven. Selecteer de modellen van jouw voorkeur en klik op de 'Vergelijk' knop om direct de koelkasten in een handig overzicht te vergelijken. Bij ons vind je direct de laagste prijzen van Nederland voor jouw onderbouw koelkast met sleepdeur systeem. Je kan direct het model van jouw voorkeuren kopen bij onze aangesloten webshops.

Sleepdeursysteem of deur-op-deur-systeem?

Welk systeem is beter? Hier is moeilijk antwoord op te geven. Beide systemen hebben voor- en nadelen. Het sleepdeursysteem vinden we terug bij de meeste modellen. Hierdoor is het goedkoper dan het luxere deur-op-deur systeem. Daarnaast is een sleepdeur systeem steviger, doordat het geheel met meerdere scharnieren met elkaar is verbonden. Een deur-op-deur systeem kan, bij een slechte montage, na verloop van tijd gaan doorhangen. Als je echter zelf wilt monteren is een deur-op-deur systeem wel makkelijker om te monteren. Voor iemand met twee linkerhanden is een sleepdeursysteem vaak een onmogelijke opgave. Twee grote voordelen van een deur-op-deur systeem zijn de grotere deuropening en het veiligheidssysteem. Als je per ongeluk de deur van de onderbouw koelkast met deur-op-deur systeem open laat staan, dan zal deze bij een hoek kleiner dan 20 graden vanzelf weer sluiten. Welk systeem beter is valt moeilijk te zeggen. Beide systemen hebben zowel voordelen als nadelen. Kijk daarom goed naar jouw eigen voorkeuren.

Specifieke modellen onderbouw koelkasten

Op Slimster.nl willen wij jou graag helpen bij het vinden van de juiste koelkast. Daarom hebben wij al enkele populaire kenmerken van onderbouw koelkasten voor je geselecteerd. Zo kom je direct op de pagina terecht met onderbouw modellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten