Onderbouw koelkast van 82 cm hoog kopen

Onderbouw koelkasten 82 cm hoog

Ben jij toe aan een nieuwe onderbouw koelkast? Op deze pagina hebben wij alvast een selectie gemaakt van onderbouw koelkasten van 82 centimeter hoog. De onderstaande geschikte modellen van 82 centimeter hoog kan jij verder filteren met de gewenste eigenschappen. Kies onder andere uit merken, energieklasse en netto inhoud. Vergeet niet de breedte en de gewenste diepte te selecteren. Bij Slimster.nl vind je snel en gemakkelijk jouw ideale onderbouw koelkast.

6 resultaten
Le Chai PRO 360M
Onderbouw , Energieklasse G , 82 cm
Le Chai PRO 360M linker voorkant
Geen reviews
€ 1469,-
3 prijzen
82 cm
Liebherr UIKP 1554 Premium
Koelvriescombinatie , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1554 Premium binnenkant
Geen reviews
€ 1549,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
82 cm
Liebherr UIK 1514 Comfort
Onderbouw , Energieklasse F , 120 l
Liebherr UIK 1514 Comfort
Geen reviews
€ 1299,-
1 prijs
82 cm
Neff N 50 K4316XFF0
Onderbouw , Energieklasse F , 137 l
Neff N 50 K4316XFF0
Geen reviews
€ 838,-
1 prijs
82 cm
Liebherr UIK 1510 Comfort
Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse F
Liebherr UIK 1510 Comfort binnenkant
Geen reviews
€ 1199,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm
Liebherr UIKP 1550 Premium
Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1550 Premium
Geen reviews
€ 1449,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm

Onderbouw koelkast 82 cm hoog vergelijken

Heb jij enkele geschikte modellen gevonden dankzij het handige filter? Je kan de 82 cm hoge onderbouw koelkasten verder met elkaar vergelijken dankzij onze 'vergelijk' knop. Kies maximaal 4 modellen en start met vergelijken. Heb jij een keuze kunnen maken? Dankzij de aangesloten webshops vind je snel de laagste prijs. Je kan jouw 82 centimeter hoge onderbouw koelkast gemakkelijk online kopen voor de beste deal.

Aanbod van onderbouw koelkasten op Slimster.nl

Als je toe bent aan een nieuwe onderbouw koelkast kan het handig zijn om alle geschikte modellen onderling te vergelijken. Zo weet je zeker dat je het juiste model aanschaft. Bij Slimster.nl hebben wij de onderbouw koelkasten al voor jou op een rij gezet. Zo kan je verder zelf bepalen waarop je precies vergelijkt. Op deze manier kan jij alle modellen vergelijken op kenmerken die voor jou van belang zijn. Heb je een model gevonden die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften? Dan kan jij deze veilig online kopen bij één van onze aangesloten webshops. Deze webshops staan bekend om hun betrouwbaarheid en service!

Afmetingen van onderbouw koelkasten

Wanneer jij een onderbouw koelkast wilt kopen bent je gebonden aan de beschikbare ruimte. Het is dus erg belangrijk om te kijken naar de afmeting van een bepaald onderbouwmodel. Om jou hierbij te helpen hebben wij alvast een aantal afmetingen op een rij gezet, zo kan jij direct de geschikte koelkasten bekijken en vergelijken voordat je overgaat tot aankoop!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten