Onderbouw koelkast van 60 cm breed kopen

Onderbouw koelkasten 60 cm breed

Ben jij nieuwsgierig naar alle geschikte modellen van 60 cm breed? Op deze pagina heeft Slimster.nl alvast een handig overzicht geplaatst van alle 60 cm brede onderbouw koelkasten. Zo kan jij in één oogopslag zien welk model geschikt is voor jouw keuken. De breedtemaat alleen is natuurlijk niet voldoende. Ook de hoogte en de diepte zijn belangrijk voor een onderbouw koelkast. Deze, en vele andere eigenschappen, kan jij gemakkelijk selecteren via het filter aan de linkerkant van deze pagina. Zo kan jij snel jouw ideale onderbouw-koelkast samenstellen uit ons grote assortiment.

12 resultaten

Le Chai PRO 360M

Onderbouw , Energieklasse G , 82 cm
Le Chai PRO 360M linker voorkant
€ 1469,-
82 cm

Liebherr UIKP 1550 Premium

Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1550 Premium
€ 1199,-
Tafelmodel koelkast
82 cm

Liebherr UIKP 1554 Premium

Koelvriescombinatie , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1554 Premium binnenkant
€ 1199,-
Koelvriescombinatie
82 cm

Liebherr UIK 1510 Comfort

Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse F
Liebherr UIK 1510 Comfort binnenkant
€ 1199,-
Tafelmodel koelkast
82 cm

IOMABE IOW51DDBB-BG

Wijnkoelkast , Onderbouw , 88 cm
iomabe IOW51DDBB-BG
€ 1129,-
Wijnkoelkast
88 cm

Liebherr FKv 1800

Onderbouw , Energieklasse C , 171 l
Liebherr FKv 1800
€ 1058,-
85 cm

Onderbouw koelkast 60 cm breed vergelijken

Gebruik het filter om jouw 60 centimeter brede koelkast samen te stellen. Alle geschikte modellen worden op deze pagina weergegeven. Selecteer de modellen en klik op 'Vergelijk'. Zo kan je tot maximaal 4 modellen met elkaar vergelijken op alle aanwezige eigenschappen. Heb je een geschikt model van 60 centimeter breed gevonden? Bij onze aangesloten webshops krijg jij altijd de beste deal. Slimster.nl geeft jou een handig overzicht van de laagste prijzen.

Onderbouw koelkasten vergelijken en kopen

Wanneer jij opzoek bent naar een onderbouw koelkast met een breedte van 60 centimeter zit je goed bij Slimster.nl! Om jou te helpen hebben wij alle modellen met deze afmeting op een rijtje gezet. Je kan deze modellen vergelijken op kenmerken die voor jou van belang zijn, zoals prijs, inhoud en levertijd. Bovendien kan je bij ons al heel specifiek zoeken door bijvoorbeeld te kijken naar onderbouw koelkasten met vriesvak of een onderbouw model met energielabel A++! Zo vind jij bij ons zeker de koelkast die het best bij jou past. En dat allemaal voor de allerlaagste online prijs! Geweldig toch!

Afmetingen van onderbouw koelkasten

Wanneer jij een onderbouw koelkast wilt kopen bent je gebonden aan de beschikbare ruimte. Het is dus erg belangrijk om te kijken naar de afmeting van een bepaald onderbouwmodel. Om jou hierbij te helpen hebben wij alvast een aantal afmetingen op een rij gezet, zo kan jij direct de geschikte koelkasten bekijken en vergelijken voordat je overgaat tot aankoop!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten