Liebherr onderbouw koelkast kopen

Liebherr onderbouw koelkasten

Het bekende Zwitserse merk Liebherr is de grootste producent op het gebied van onderbouw koelkasten. Door het grote aanbod zit er altijd een onderbouw koelkast voor jou tussen. Van een klein budget model met 86 liter tot aan professionele horeca onderbouw koelkasten voor drank. Kwaliteit, duurzaamheid en een lange levensduur, dat is waar Liebherr met zijn koelkasten voor staat. Dankzij hun jarenlange ervaring kun je met een Liebherr ijskast nooit een miskoop doen. Op deze pagina zie je het actuele aanbod onderbouw Liebherr koelkasten en daarbij natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, de laagste online prijs!

10 resultaten

Liebherr UIKP 1550 Premium

Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1550 Premium
€ 1199,-
Tafelmodel koelkast
82 cm

Liebherr UIKP 1554 Premium

Koelvriescombinatie , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1554 Premium binnenkant
€ 1199,-
Koelvriescombinatie
82 cm

Liebherr UIK 1510 Comfort

Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse F
Liebherr UIK 1510 Comfort binnenkant
€ 1199,-
Tafelmodel koelkast
82 cm

Liebherr FKv 1800

Onderbouw , Energieklasse C , 171 l
Liebherr FKv 1800
€ 1058,-
85 cm

Liebherr onderbouw koelkast vergelijken

Je vindt een overzicht op deze pagina van alle beschikbare Liebherr onderbouw modellen. Welk model is nou echt iets voor jou? Gebruik het filter links op de pagina en je komt er snel achter! Selecteer in ieder geval de juiste afmetingen voor de Liebherr onderbouw koelkast. Zo weet je zeker dat je een model koopt die onder het aanrechtblad past. Andere eigenschappen als een eventuele ingebouwde vriezer, het aantal groentelades en de netto inhoud kun je ook aangeven. De resterende integreerbare koelkasten die voldoen aan de criteria vind je op deze pagina. Door op Slimster.nl alle koelkasten te vergelijken vind je zeker een geschikt model. Jouw ideale onder te plaatsen Liebherr koelkast bestel je dan ook veilig en goedkoop via Slimster.nl!

Over Liebherr

Het Zwitserse Liebherr is in 1949 opgericht. Het bedrijf heeft niet altijd witgoedapparaten geproduceerd. In het begin waren het vooral machines in de bouw. Het eerste succes kwam met de mobiele kraan en diverse kraanmachines. Pas later ging men zich richten op de huishoudelijke markt met koelkasten en wasmachines. Ook vandaag de dag produceert Liebherr voor diverse markten. Vanuit het hoofdkantoor in Bulle worden ruim 35000 werknemers wereldwijd aangestuurd.

Liebherr koelkasten kopen

Liebherr heeft een groot assortiment aan onderbouw koelkasten. Zowel in het budgetsegment, het middensegment en het hoge segment vind je volop geschikte modellen. Alle koelkasten beschikken minimaal over energielabel A+. Daarna is het afhankelijk van de prijs van hoeveel innovatieve technieken je gebruik kunt maken. Van een automatisch ontdooisysteem tot aan modellen met het meest zuinige A+++ energielabel. Je zult altijd een geschikte Liebherr koelkast vinden, dankzij het grote assortiment op Slimster.nl.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten