Inventum onderbouw koelkast kopen

Inventum onderbouw koelkasten

Zoek jij een onderbouw koelkast van eigen bodem? Het Nederlandse Inventum was in 1908 het eerste Nederlandse bedrijf dat actief was in de huishoudelijke apparatuur. Vandaag de dag leveren ze nog steeds diverse soorten witgoedapparaten. De naam Inventum zegt het eigenlijk al. Innovatie staat hoog in het vaandel. Ook design is bij Inventum zeer belangrijk. De Inventum onderbouw koelkasten zijn met decorpanelen helemaal aan te passen naar jouw keuken. Zoek je een betrouwbare koelkast met indrukwekkende specificaties? Kies dan voor een onder te bouwen model van Inventum.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Inventum onderbouw koelkast vergelijken

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare Inventum onderbouw koelkasten. Uiteraard is de plaatsing van een onderbouw model afhankelijk van de beschikbare ruimte onder het aanrechtblad. Geef daarom de juiste afmetingen aan in het filter links op deze pagina. Ook andere gewenste eigenschappen kun je gemakkelijk aangeven in het filter. Zo stel je zelf de ideale Inventum onderbouw koelkast samen. Vervolgens zie je direct de laagste online prijzen van verschillende webshops in Nederland. Door te bestellen via Slimster.nl koop je een Inventum onderbouw koelkast voor de laagste prijs!

Over Inventum

Koninklijke Fabriek Inventum, oftewel Inventum B.V., is een Nederlands bedrijf wat al in 1908 werd opgericht door Alexander Vosmaer. Alexander leerde op een studiereis door Amerika de toepassingen van elektriciteit in combinatie met huishoudelijke apparatuur kennen en begon bij terugkomst direct zijn bedrijf. Eerst werden er vooral kleine apparaten als beddenkruiken en strijkijzers geproduceerd. Daarna ging men verder met kachels en boilers, waarna men overging op de productie van diverse witgoedapparaten als wasmachines en koelkasten. Zoek jij een in Nederland geproduceerde onderbouw koelkast? Dan zit je bij het betrouwbare Inventum altijd goed.

Eigenschappen van Inventum koelkasten

De Inventum ijskasten kennen verschillende indrukwekkende eigenschappen. Er zijn modellen met het zuinige energielabel A+, maar ook modellen met het nog zuinigere A++. Dankzij deze integreerbare koelkasten zul je aanzienlijk op de energiekosten kunnen besparen in vergelijking met jouw oude koelkast. Alle modellen beschikken over een handig ontdooisysteem. Dit zal je tijd en moeite besparen, omdat je de koelkast niet zelf meer handmatig hoeft te laten ontdooien. Ook kun je zelf aangeven hoeveel plateaus en groentelades je nodig hebt. Een flessenrek behoort ook bij sommige modellen tot de mogelijkheden.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten