Whirlpool onderbouw koelkast kopen

Whirlpool onderbouw koelkasten

Onderbouw koelkasten van Whirlpool zijn budgetvriendelijke apparaten met een robuust ontwerp. Het voordeel van een Whirlpool onderbouw koelkast is dat je hem gemakkelijk onder je aanrechtblad schuift en hij dus minder ruimte in je keuken inneemt dan een vrijstaande koelkast. Er zijn een paar dingen waar je bij de keuze voor een onderbouw koelkast extra op moet letten. Die leggen we op deze pagina aan je uit. Op Slimster.nl tonen we je alle informatie over de onderbouw modellen van Whirlpool. Uiteraard vind je hier ook de laagste online prijzen!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Whirlpool onderbouw koelkasten vergelijken

Whirlpool is wereldwijd marktleider op het gebied van huishoudelijke apparaten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt en verkoopt het Amerikaanse merk een breed assortiment aan onder andere koelkasten, vriezers en wasmachines. Bij de productie van deze apparaten let Whirlpool op duurzaamheid, door vooral te kiezen voor duurzame materialen. Daarnaast speelt klantvriendelijkheid een grote rol. Dus wanneer jouw onderbouw koelkast een probleem heeft, kun je rekenen op goede service. Interesse in een Whirlpool onderbouw koelkast? Vergelijk alle integreerbare ijskasten kieskeurig en Slimster.nl helpt je bij het vinden van de beste aanbieding!

Whirlpool onderbouw koelkast installeren

Je kunt ervoor kiezen om je onderbouw koelkast helemaal te laten integreren in je keuken, net zoals je dat doet bij een inbouw koelkast. Je hebt voor de installatie de keuze uit twee montage systemen: deur-op-deur of sleepdeur. Bij Whirlpool hebben de meeste onderbouw koelkasten het deur-op-deur systeem waarbij de deur van de koelkast en de deur van het keukenmeubel direct op elkaar worden gemonteerd.

Wanneer je de onderbouw koelkast wegwerkt met een paneel of deur, is het belangrijk om op te letten of de scharnieren van de koelkast aan de linker- of rechterkant moet plaatsen. Vaak kan dit gratis voor je worden aangepast.

Onderbouw koelkasten zijn doorgaans niet hoger dan 88 centimeter, want ze moeten onder je werkblad passen. Ze hebben dan ook meestal het tafelmodel of wijnkoelkast model. Zelden tot nooit vind je onderbouw koelkasten van het kastmodel of het Amerikaanse model. Het spreekt misschien voor zich, maar let goed op de maten voordat je een onderbouw koelkast gaat kopen.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten