ATAG onderbouw koelkast kopen

ATAG onderbouw koelkasten

Heb je het liefst keukenapparatuur van Nederlandse bodem? Dan zijn de onderbouw koelkasten van ATAG echt iets voor jou. Dit Nederlandse bedrijf is gevestigd in Duiven en maakt verschillende soorten inbouw keukenapparaten. Sinds de oprichting in 1948 gaat design en plezier in de keuken hand-in-hand bij de verschillende integreerbare koelkasten van ATAG. Bij Slimster.nl vind je alle onderbouw koelkasten van ATAG. Je kunt de verschillende ijskasten direct online met elkaar vergelijken. Via de aangesloten webshops vind je ook beslist de beste deals.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

ATAG onderbouw koelkast vergelijken

Op deze pagina vind je een overzicht van alle geschikte ATAG onderbouw koelkasten. Aan de linkerkant van deze pagina vind je het filter. Hiermee kun je jouw voorkeuren aangeven. Kies altijd de juiste afmetingen. Een onderbouw koelkast wordt onder het aanrechtblad geplaatst, waardoor er altijd maar een beperkte ruimte is. Een te grote of een te kleine ijskast zal niet passen. Daarna kun je kijken naar kenmerken die voor jou van belang zijn, zoals bijvoorbeeld de netto inhoud, het aantal lades en de energieklasse. Als je een geschikte onderbouw koelkast hebt gevonden, dan bestel je deze veilig en vertrouwd online via Slimster.nl!

ATAG koelkasten van Nederlandse makelij

ATAG heeft verschillende onderbouw modellen beschikbaar in de ATAG KU1090 serie. Variërend van energieklasse A tot energielabel A++ zijn er modellen beschikbaar van verschillende afmetingen. De netto inhoud van deze onder te bouwen koelkasten is klein tot gemiddeld, met voldoende ruimte voor kleinere gezinnen. Alle modellen beschikken over een groentelade en een vriesruimte die aan de bovenkant geplaatst is. Het aantal plateaus kan per model verschillen. Zoek jij een onderbouw koelkast van ATAG? Dit Nederlandse bedrijf heeft verschillende modellen voor jou beschikbaar. ATAG koelkasten kunnen goed geïntegreerd worden in de keuken door een decorpaneel voor het deurtje te plaatsen. Bij Slimster.nl zul je altijd slagen voor de juiste koelkast. Vergelijk de verschillende ijskasten kieskeurig en kies de beste deal voor de laagste prijs.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten