Candy onderbouw koelkast kopen

Candy onderbouw koelkasten

Het Italiaanse Candy is al sinds eind jaren 40 actief op de witgoedmarkt. Ook voor onderbouw koelkasten heeft Candy verschillende soorten in het assortiment. Candy kenmerkt zich door degelijke koelkasten zonder veel technologische hoogstandjes. De prijzen zijn zeer schappelijk te noemen en de koelkasten doen precies wat ze moeten doen, namelijk het koelen van jouw etenswaren. Waarom teveel betalen voor technologische hoogstandjes die je waarschijnlijk toch niet gaat gebruiken? Bij Candy krijg je altijd waar voor jouw geld. Lage prijzen voor goede koelkasten. Bij Slimster.nl vind je alle onderbouw modellen van dit Italiaanse merk.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Candy onderbouw koelkast vergelijken

Zoek je specifiek een onderbouw model van Candy? Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle onderbouw modellen van dit merk. Via het filter aan de linkerkant kun je jouw verdere voorkeuren aangeven. Heb je geen verdere voorkeuren en moet de nieuwe Candy onderbouw koelkast alleen maar koelen? Het is wel verstandig om de juiste afmetingen aan te geven. Een onderbouw model wordt onder het aanrechtblad geplaatst en is dus afhankelijk van de beschikbare ruimte. Daarna kun je kijken naar kenmerken die voor jou van belang zijn, zoals bijvoorbeeld de netto inhoud, energieklasse en het aantal lades. Wanneer je een geschikte onderbouw Candy koelkast hebt gevonden koop je deze voordeling online via Slimster.nl!

Over Candy

Candy is in 1946 opgericht in het Italiaanse Monza. Het eerste apparaat van Candy was de "Model 50" wasmachine. Hierna volgden al snel andere witgoed apparaten. De eerste koelkasten volgden echter pas in de jaren 70, toen andere bedrijven werden overgenomen. Vervolgens ging het snel en werd Candy wereldwijd een betrouwbaar merk voor diverse witgoed apparaten. Zoek jij een betrouwbare onderbouw koelkast voor een betaalbare prijs? Bij Slimster.nl vind je snel een geschikte Candy onderbouw koelkast.

Eigenschappen van onderbouw Candy koelkasten

Candy is een echt no-nonsense merk. Een Candy koelkast is om te koelen, niet om zoveel mogelijk technische hoogstandjes in te stoppen waar je toch niets mee zult doen. Hierdoor kan dit Italiaanse merk de prijzen laag houden. De speciale onderbouw serie van Candy is de "CRU-serie", waarvan de 160E en de 164E de bekendste modellen zijn. Deze apparaten beschikken over energielabel A+ en zijn verkrijgbaar met koelruimtes van verschillende afmetingen. Ook het aantal plateaus verschilt per model.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten