Exquisit onderbouw koelkast kopen

Exquisit onderbouw koelkasten

Bij Exquisit is het motto: "Value for money". Je krijgt veel voor weinig. Ben jij op zoek naar een energiezuinige koelkast voor lage prijzen? Dan zit je met de onderbouw koelkasten van Exquisit altijd goed. Door te kiezen voor Exquisit haal je op 2 fronten winst. Niet alleen de aanschafprijs ligt lager dan bij modellen van andere merken, maar ook de energiekosten zullen een stuk lager zijn dan bij jouw oude koelkast. Bij Slimster.nl vind je altijd een groot assortiment aan Exquisit onderbouw koelkasten.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Exquisit onderbouw koelkast vergelijken

Welk model past het beste bij jou en jouw keuken? Je vindt het juiste antwoord via onze vergelijkingstool. Op deze pagina hebben wij alvast alle Exquisit onderbouw koelkasten voor je verzameld. Gebruik het filter aan de linkerkant van de pagina om meer voorkeuren aan te geven. Selecteer de gewenste breedte, hoogte en diepte, zodat je zeker weet dat de nieuwe ijskast onder het aanrechtblad geplaatst kan worden. Ook andere voorkeuren als het energielabel, de netto inhoud, een eventuele vriezer en het aantal plateaus kun je hier aangeven. Zo vergelijk je gemakkelijk alle onderbouw koelkasten en vind je de onder te plaatsen koelkast van Exquisit die aan al jouw wensen voldoet!

Over Exquisit

Exquisit is opgericht in 1993 door Domest Import-Export B.V. Dit Nederlandse bedrijf is gevestigd in Doetinchem en levert huishoudelijke apparaten voor de consument en horeca-apparatuur. Value for money is het motto van Exquisit. Ze leveren betaalbare apparaten waar je op kunt vertrouwen. Inmiddels zijn de apparaten van Exquisit verkrijgbaar in heel Europa, zo ook de energiezuinige Exquisit koelkasten!

Eigenschappen van Exquisit onderbouw koelkasten

Je vindt al een Exquisit onderbouw koelkast voor onder de €150,-. Ook de high-end modellen zijn met prijzen ruim onder de €300,- zeer betaalbaar vergeleken met andere merken. Het assortiment van Exquisit omvat koelkasten van verschillende afmetingen, zodat je altijd een geschikt model voor in jouw keuken kunt vinden. Er zijn modellen met vriezer en zonder vriezer verkrijgbaar. Datzelfde geldt ook voor groentelades. Je zult dus altijd snel jouw gewenste Exquisit onderbouw koelkast vinden bij Slimster.nl.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten