Fornuizen vergelijken & kopen

Fornuizen

Op het punt om een nieuw fornuis te kopen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Via de filters aan de linkerkant vind je snel het perfecte model. Vergelijk fornuizen op o.a. specificaties en levertijd en vind meteen de laagste online prijs.

247 resultaten

Amica EHC 12516 E

Keramisch , 4 zone(s) , 65 liter
Amica EHC 12516 E voorkant oven
€ 394,-
Keramisch

OK. OFC 14116

Gas , 4 zone(s) , 8.5 cm
OK. OFC 14116
€ 249,-
Gas

Smeg C92IMAN9

5 zone(s) , Energieklasse A , 90 cm
Smeg C92IMAN9
€ 2299,-

Amica SHC 11675 E

Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
Amica SHC 11675 E
€ 685,-
Keramisch

Bosch HXR39IE50N

Gas/elektrisch , 8.5 cm , 6 cm
Bosch HXR39IE50N
€ 549,-
Gas/elektrisch

Beste fornuis

Wij van Slimster hebben een duidelijke mening over wat wij een goed fornuis vinden. Weten welke producten wij het beste of de beste koop vinden? Bekijk een overzicht van het beste fornuizen of ga direct naar het type van jouw keuze:

Merken fornuizen

Op Slimster.nl vergelijk je online alle soorten fornuizen van alle merken die in Nederland leverbaar zijn. Veel verkochte merken zijn AEG, BEKO, Bosch, Siemens, Indesit. Maar het meest populair zijn de SMEG fornuizen. Voor de overige merken kun je kijken in ons fornuis merken overzicht. Aan de linkerkant kan jij via de filteropties ook nu direct jouw wensen en eisen invoeren. Wij tonen jou dan direct alle gevonden fornuizen.

Hoeveel pits fornuis?

Een belangrijke afweging bij het kopen van een fornuis is het aantal pitten. De meest voorkomende fornuizen hebben vier, vijf of zes pitten of kookzones waar je op kunt koken. Heb je een groot gezin of kook je graag uitgebreid dan is het verstandig om voor een fornhuis met oven te kiezen dat meer pitten biedt. Heb jij weinig ruimte nodig? Dan hoef je niet perse zo'n groot fornuis aan te schaffen. Op Slimster.nl kun je natuurlijk uitgebreid vergelijken op basis van het aantal pitten van het fornuis!