Fornuizen met 1 fase aansluiting

Fornuizen met 1 fase aansluiting

Wil je geen gedoe bij het aansluiten van jouw nieuwe fornuis? Een fornuis met 1 fase aansluiting is dan de ideale keuze. Je hoeft hier namelijk geen aparate groep voor in de meterkast aan te maken. Je kunt deze fornuizen heel simpel in het normale stopcontact in je keuken steken. Je hebt enkel een normaal stopcontact (220 - 230 volt) en een 2-polige stekker nodig. Benieuwd naar het aanbod fornuizen met 1 fase aansluiting? Dit zijn altijd gasfornuizen. Bij Slimster kun je alle 1 fase fornuizen vergelijken en vind je direct de beste deal!

62 resultaten

ETNA FGV160RVS

Gas , Energieklasse A , 87.4 cm
ETNA FGV160RVS
€ 379,-
Gas

AEG CKB64412BM

Gas , Energieklasse A , 88.9 cm
AEG CKB64412BM
€ 479,-
Gas

ETNA FGV460RVS

Gas , Energieklasse A , 87.4 cm
ETNA FGV460RVS
€ 388,-
Gas

ETNA FG190RVS

Gas , 5 zone(s) , 8.75 cm
ETNA FG190RVS gasfornuis
€ 869,-
Gas

Smeg C7GMXNLK9

Gas , Energieklasse A , 91.5 cm
Smeg C7GMXNLK9
€ 1149,-
Gas

Fornuis met 1 fase aansluiten

Een fornuis met 1 fase aansluiting is zeer makkelijk in jouw keuken te plaatsen. Je hoeft niet te achterhalen hoeveel fasen stroom het stopcontact levert en of je krachtstroom in de meterkast hebt. Dit is wel nodig bij inductie en keramische fornuizen met een 2 of 3 fasen aansluiting. Fornuizen met 1 fase aansluiting zet je direct op de gewenste plek in de keuken, in de buurt van een standaard stopcontact.

Meestal wordt de benodigde stekker meegeleverd. Dit is een 2-polige stekker, ook wel Schuko-/Gardy stekker genaamd. Je herkent deze aan de 2 pinnen. Het stopcontact heeft 2 openingen waar je de stekker kunt inpluggen. Hieronder zie je de verschillende stekkers voor fornuizen. Naast de 2 polige stekker hebben we de 5-polige stekkers (Perilex). Deze zijn nodig voor elektrische fornuizen met 2 fasen of 3 fasen aansluiting.

fornuis stekker

Gasfornuizen met 1 fase aansluiting vergelijken

Bij Slimster kun je eenvoudig alle gasfornuizen met 1 fase aansluiting vergelijken. Met behulp van onze handige filters kun je jouw wensen en eisen selecteren. Vergelijk vervolgens alle gasfornuizen op kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk aan de prijs, afmetingen en kleur. Maar ook aan extra functies zoals bijvoorbeeld een wokbrander. Heb jij een 1 fase fornuis gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Wij helpen jou bij het vinden van de beste online aanbieding. Zodat jij lekker kunt koken op je nieuwe fornuis én geld bespaart!

gasfornuis 1 fase aansluiting
fornuizen met 1 fase aansluiting
Toon alle afbeeldingen