Zanussi wasmachine kopen

Zanussi wasmachines

Zanussi is een Italiaans merk voor huishoudelijke producten, dat al sinds 1916 actief is. Door de jarenlange ervaring is het merk erin geslaagd om verrassend goedkope huishoudapparatuur te produceren met het vizier op eenvoudigheid: de Zanussi wasmachines moeten namelijk gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedereen en moeten hun werk snel kunnen uitvoeren. Volgens deze filosofie werkt het merk al jaren, waardoor het internationaal grote successen heeft gehad.

Naast apparaten voor in de keuken, als koelkasten en vriezers, is Zanussi ook actief in het produceren van nieuwe wasmachines. Ook hierbij staan de kernwaarden van het merk weer centraal: “moeiteloos tijd besparen”.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Zanussi wasmachines vergelijken via Slimster

Bij het uitkiezen van een wasmachine is het goed om verschillende typen te vergelijken. Van Zanussi zijn er op Slimster veel modellen. Vergelijk deze modellen gemakkelijk, kieskeurig en snel via Slimster. Hier kun je namelijk links in beeld jouw filteropties instellen en geschikte modellen vinden. Vervolgens zie je deze modellen onder in beeld verschijnen, waarna je maximaal vier wasapparaten per keer kunt vergelijken op individuele kenmerken. Dat is handig vergelijken!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines
zanussi wasmachine

Wasmachine van Zanussi

Zanussi heeft een groot aantal wasmachines in de collectie en biedt daarnaast ook wasdrogers en was-droogcombinaties aan. De voor- en bovenladers van Zanussi zijn aan te raden, omdat ze comfort brengen voor een betaalbare prijs.

Het huidige aanbod Zanussi wasmachines bestaat voornamelijk uit betaalbare voorlader wasmachines. Voor de gezinnen die minder te besteden hebben is een Zanussi een goede wasautomaat die een goed was- en droogresultaat biedt en zorgt voor een laag energieverbruik. Het aanbod Zanussi voorladers is gevarieerd, met modellen die enkel de basis-functionaliteiten bieden voor een goed wasresultaat, tot iets duurdere wasautomaten die beschikken over handige extra's als een beladingssensor en veel verschillende wasprogramma's.

Naast de vele voorladers biedt Zanussi ook enkele bovenladers aan. Een bovenlader is een hoger en smaller model, waardoor deze geschikt is voor een kleine ruimte. Nadeel is echter dat er geen wasdroger bovenop kan worden geplaatst. De Zanussi bovenladers beschikken over een vulinhoud van 5.5 of 6kg wasgoed, wat ze geschikt maakt voor twee- tot driepersoonshuishoudens. Zoek jij een scherp geprijsde Zanussi wasmachine? Vergelijk de prijzen op Slimster.nl en scoor de beste wasmachine aanbieding!