Panasonic wasmachine kopen

Panasonic wasmachines

Panasonic is een merk dat we allemaal kennen. Van camera’s tot tv’s en magnetrons: dit merk produceert het. Zo ook wasmachines en wasdrogers. Het internationaal bekende merk probeert hierin te allen tijde product vernieuwend te zijn en komt hierdoor vaak met nieuwe ontwikkelingen voor de wasmachines. De nieuwste techniek van Panasonic is de 3D Sensor Wash, waarop we zo terugkomen. Via Slimster kun je alle Panasonic wasmachines vergelijken en vind je direct de beste aanbieding!

Soorten Panasonic wasmachines: Panasonic was/droogcombinaties | Panasonic voorladers

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Panasonic wasmachines vergelijken

Denk jij erover na om een wasmachine van Panasonic te kopen? Vergelijk dan eerst de verschillende modellen van dit merk voor je tot een koop overgaat. Zo kun je erachter komen welk model het beste bij jouw wensen aansluit. Op deze pagina kun je jouw filteropties instellen, zodat direct de geselecteerde modellen van Panasonic verschijnen. Door op ‘vergelijken’ te klikken kun je maximaal vier wasautomaten per keer met elkaar op product specifieke kenmerken vergelijken.

Over Panasonic

Ook goed om te vertellen is dat Panasonic een merk is dat probeert het milieu zo goed mogelijk in tact te houden. Een merk als Panasonic produceert heel veel (huishoudelijke) apparaten per jaar, en om het milieu hier niet onder te laten lijden werkt het merk zo klimaatneutraal mogelijk. Dit zien we ook terug in de Panasonic wasmachines, die het stempel ‘energiezuinig’ meer dan verdiend hebben.

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Panasonic wasmachine kopen

Het merk heeft mooie voorladers in het assortiment, waarmee je de was op een degelijke manier schoon kunt maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwe techniek 3D Sensor Wash. Hierbij wordt de trommelbeweging in drie verschillende richtingen geanalyseerd, waardoor de positie van het wasgoed gevolgd kan worden. Zo weet de wasmachine direct wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden met betrekking tot de hoeveelheid water en schuim, zodat jouw kleding op een optimale manier gewassen wordt.

Energiezuinige voorladers

De Panasonic voorladers kenmerken zich door het zeer energiezuinige karakter. De wasautomaten hebben minimaal energielabel A. Het investeren in een Panasonic wasmachine zorgt dus maandelijks voor ruime besparingen op de energiekosten. De koolborstelloze motor van een Panasonic wasmachine zorgt ervoor dat jouw wasmachine stiller is en minder aan slijtage onderhevig is. De aanschafprijs ligt wat hoger, maar daar krijg je dan ook een heleboel functies voor terug.

Het huidige aanbod van Panasonic bevat geen bovenladers of was-droogcombinaties. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame, stille en energiezuinige wasmachine kun je via Slimster de beste online aanbieding voor jouw voorlader wasmachine vinden.

slimster
Op zoek naar de beste aanbieding voor een nieuwe Panasonic wasmachine? Wij hebben alle prijzen voor je op een rij gezet, dus je ziet direct welke webshop de laagste prijs heeft!