Fagor wasmachine kopen

Fagor wasmachines

Fagor is een Spaans merk voor huishoudelijke apparatuur dat al meer dan 50 jaar bestaat en het is de vijfde Europese producent van huishoudelijke apparaten. Het merk is voornamelijk gespecialiseerd in keuken (inbouw)apparatuur, maar ook met wasmachines weet het bedrijf goed raad. Sinds 2001 is het merk in Nederland geïntroduceerd, wat betekent dat je kunt meegenieten van de vele voordelen van dit merk wasmachines.

Fagor heeft als hoofdpunten voor hun apparatuur het gebruiksgemak, stijl en innovatie. Via Slimster kun je alle Fagor wasmachines vergelijken inclusief de beste online aanbiedingen!

Soorten Fagor wasmachines: Fagor was/droogcombinaties | Fagor voorladers

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Fagor wasmachines vergelijken

Het is via Slimster mogelijk om zelf een Fagor wasmachine aan te schaffen. Bovendien kun je verschillende modellen van dit merk onderling vergelijken op specifieke kenmerken, zoals het toerental, de wascapaciteit en dergelijke. Vul eerst jouw voorkeuren in, zoals de gewenste prijsklasse en de perfecte afmetingen. Vervolgens kun je op deze pagina maximaal vier modellen selecteren, om deze via de knop ‘vergelijken’ kieskeurig met elkaar te vergelijken op de specifieke kenmerken. Zo weet je zeker dat je jouw perfecte wasmachine in huis haalt!

Beste wasmachines? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Fagor wasautomaat

Het merk heeft als slogan dat het apparaten maakt voor mensen die gemaakt zijn door mensen. Het is een link naar het gebruiksgemak, wat als één van de hoofdpunten werd opgegeven door Fagor. Door altijd bezig te zijn met productvernieuwing heeft het merk gebruiksvriendelijke apparaten ontwikkelt. Dit doet Fagor niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Het Spaanse bedrijf heeft dan ook meer dan 85.000 werknemers en verkooppunten over de hele wereld. Op ieder continent kan men Fagor wasmachines vinden.

fagor wasmachines

Wasmachine Fagor kopen?

Dit beleid probeert Fagor dan ook te allen tijde door te zetten met zijn wasmachines. Van dit merk zijn er dan ook innovatieve voor- en bovenladers op de markt te vinden. Een Fagor voorlader heeft over het algemeen energieklasse A, waarmee je 20% minder energie verbruikt dan met een wasmachine met energielabel B. De modellen van Fagor kenmerken zich door een grote trommelinhoud, sommigen kunnen zelfs 9kg wasgoed per wasbeurt wassen.

Maar Fagor staat ook bekend om haar uitgebreide bovenladers. Heb je veel verschillende soorten wasgoed? Dan is het handig als jouw wasautomaat diverse wasprogramma's heeft die perfect aansluiten bij jouw wasgoed. De modellen van Fagor zijn uitgerust met een verscheidenheid aan wasprogramma's, van een kort programma tot een wasprogramma voor sport-kleding.

Bij Slimster vergelijk jij alle Fagor wasmachines op prijs, specificaties en levertijd. Vind direct de laagste online prijs en bestel jouw nieuwe wasmachine van Fagor extra goedkoop!