Electrolux wasmachine kopen

Electrolux wasmachines

Wanneer je een wasmachine van Electrolux in huis haalt dan kies je voor een merk wasmachines dat in 150 landen meer dan 40 miljoen producten verkoopt. Electrolux is dan ook één van de grote marktleiders op het gebied van huishoudelijke producten en is continu bezig met productvernieuwing. Daarnaast is het een energiezuinig merk en kun je meegenieten van het geweldige concept van Doordacht Design, waarbij zowel het uiterlijk als de functionaliteit van de apparaten van Electrolux centraal staat. Via Slimster kun je alle Electrolux wasmachines vergelijken en vind jij eenvoudig de beste aanbieding!

1 resultaat

Electrolux WE170PP

Voorbelading , 8 kg , Extra stil (< 71 dB)
Electrolux WE170PP
€ 1799,-
Voorbelading
8 kg

Electrolux wasmachines vergelijken

Op deze website kun je gemakkelijk verschillende typen wasmachines van Electrolux met elkaar vergelijken. Door hier links in beeld gebruik te maken van het filtermenu kun je wasmachines selecteren op verschillende kenmerken, zoals hoogte, breedte en prijsklasse. Onder in beeld vind je vervolgens de geselecteerde modellen, die je nog onderling kunt vergelijken door te klikken op ‘vergelijken’. Vergelijk en vind jouw Electrolux wasmachine bij Slimster!

Direct de beste wasmachines van dit jaar vergelijken?
Beste wasmachines

Waarom Electrolux wasmachine?

Omdat productvernieuwing niet gelijk moet staan aan milieuvervuiling doet Electrolux er alles aan om ons milieu te sparen. Dit doet het merk door zich proactief op te stellen ten opzichte van de milieuwetgeving en hierbij ook andere merken aan te sporen om milieuvriendelijk te werk te gaan. De Europese Commissie lauwerde Electrolux in 2007 zelfs om dit proactieve beleid.

Het merk is van plan om deze milieubewuste doelstellingen door te zetten in de toekomst. Voor jou als consument heeft dit als direct voordeel dat de wasmachines en wasdrogers van Electrolux zeer energiezuinig zijn en je dus relatief weinig energiekosten hebt bij dit merk.

electrolux wasmachines

Wasautomaat van Electrolux

Electrolux heeft door deze doelstellingen te nemen al veel innovatieve producten op de markt gebracht, waaronder wasmachines en wasdrogers. Betreffende de wasmachines is het merk gespecialiseerd in zowel bovenladers en voorladers als was-droogcombinaties.

Het huidige aanbod Electrolux bestaat uit Electrolux voorlader wasmachines in veel verschillende varianten. Zo bieden ze goedkopere wasmachines die voldoen aan de standaard eisen en dus een hele goede prijs/kwaliteitverhouding kennen. Maar ook voor de mensen die meer eisen hebben bij hun wasmachine heeft Electrolux voldoende aanbod.

De voorlader wasmachines van Electrolux die meer te bieden hebben onderscheiden zich door een grote vulcapaciteit (tot wel 10 kg) en energielabel A of B. Deze uitgebreide wasautomaten zijn geschikt voor grote gezinnen die veel en vaak wassen. Door hun energiezuinigheid kun je een hoop geld besparen iedere maand!

Nieuwe wasmachine kopen? Let hierbij goed op de vulcapaciteit en stem deze af op die van jouw wasdroger. Zo kun je al het natte wasgoed direct na het wassen in de droger stoppen!

Electrolux Fuzzy Logic wasmachines

Ook voor een nieuwe bovenlader wasmachine kun je bij Electrolux terecht. De Electrolux bovenladers hebben een wat kleinere trommelinhoud en zijn met energieklasse D minder zuinig dan de voorladers. Het grote voordeel van zo'n bovenlader wasautomaat is de geringe breedtemaat. Hierdoor kun je deze ook plaatsen in een kleine ruimte zonder dat je teveel ruimte kwijt bent.

Alle wasmachines van Electrolux kenmerken zich door handige functionaliteiten als uitgestelde start, Fuzzy Logic technologie en een waterlekkagebeveiliging. Ook zijn ze geschikt voor al jouw kleding van zijde of wol. De speciale trommel beschermt jouw delicate wasgoed, vandaar het Woolmark Certificaat! De was is bij Electrolux in goede handen.