Wasmachine vergelijken & kopen

Wasmachines

Wil jij een nieuwe wasmachine kopen? Het is lastig om de juiste keuze te maken bij aanschaf van een nieuwe wasmachine met zoveel aanbod. Wordt het een voorlader, bovenlader of toch een was-droogcombinatie? Een energiezuinige wasmachine of toch een stille? 7 kg of toch maar een 10 kg trommel? Slimster biedt jou een zeer gebruiksvriendelijke vergelijking om tot de juiste aankoop te komen. Gebruik de filters op deze pagina en het systeem toont jou de beschikbare wasmachines.

355 resultaten
LG GD3V509S1
9 kg , Energieklasse E , Onbekend
LG GD3V509S1
0 reviews
€ 889,-
1 prijs
9 kg
Bosch WAN28275NL
8 kg , Energieklasse C , Onbekend
Bosch WAN28275NL
0 reviews
€ 625,-
1 prijs
8 kg
Bosch WAU28P50NL
Energieklasse A , Onbekend
Bosch WAU28P50NL
0 reviews
€ 857,-
1 prijs
Whirlpool BI WDWG 961484 EU
Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Whirlpool BI WDWG 961484 EU
0 reviews
€ 949,-
1 prijs
Voorbelading
Bosch WAXH2K75NL
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse C
Bosch WAXH2K75NL
9,0
1 review
€ 827,-
1 prijs
Voorbelading
9 kg

Beste wasmachine & Beste Koop

Er zijn natuurlijk veel verschillende wasmachines op de markt en de kans bestaat dat je door het grote aanbod niet meer weet voor welke machine je het beste kunt kiezen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een onafhankelijk productonderzoek gedaan. Hieruit zijn de wasautomaten gerold die wij als beste wasmachine beschouwen van dit moment. Zo vind jij de beste voorlader, beste bovenlader, beste stoomwasmachine en beste was-droogcombinatie!

Beste wasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Merken wasmachines

Via Slimster vergelijk jij online alle soorten wasmachines van alle merken die in Nederland leverbaar zijn. De populairste merken zijn AEG, Beko, Bosch, Indesit, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Voor de overige merken kun je kijken in ons wasmachine merken overzicht. Met behulp van de filteropties kun je ook direct jouw wensen aangeven. Wij tonen je dan alle gevonden wasmachine modellen.

Wasmachine huren?

Via Slimster kun je niet alleen een wasmachine kopen, maar het is ook gemakkelijk om er één te huren. Het grote voordeel aan het huren van een wasmachine is dat je slechts één vast bedrag betaalt per maand. Bekijk hier alle aanbieders waar je wasmachines ook kunt huren!