Wasmachine met 6 kg vulgewicht en 1400 toeren kopen

Wasmachines met 6 kg vulgewicht en 1400 toeren

Op zoek naar een wasautomaat met een vulinhoud van 6 kg en een toerental van 1400 toeren? Op deze pagina vind je het gehele assortiment van Slimster! Een wasmachine met een vulcapaciteit van 6 kg is geschikt voor kleinere huishoudens. Je kunt er voldoende was in kwijt, terwijl je kunt blijven kiezen voor een compact model. Door te gaan voor een wasmachine met 1400 toeren, kies je voor een snel drogend apparaat.

Ten opzichte van wasmachines met een toerental van 1000 toeren wast deze machine 10 procent droger. Hierdoor hoeft jouw natte was 10 minuten minder lang in de droger, waardoor je bespaart op energiekosten. Wasmachines met een inhoud van 6kg en 1400 toeren kun je aanschaffen van sterke merken als AEG, Bosch, Indesit en Siemens.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Wasmachines 6 kg vulgewicht en 1400 toeren vergelijken

Je vergelijkt wasmachines met 6 kg vulinhoud en 1400 toeren gemakkelijk op onze website Slimster.nl. Doe dit door maximaal vier modellen per keer te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je krijgt nu een gedetailleerd overzicht te zien van de eigenschappen die de verschillende modellen hebben.

Jouw zoekopdracht verfijn je door links in beeld jouw voorkeuren in te vullen in het filtermenu. Via Slimster kun je niet alleen zoeken naar wasmachines, je kunt ze ook kopen. Zo haalt Slimster het gemak bij jou in huis!

Wasmachine 6 kilo & 1400 tpm kopen?

Wasautomaten met een maximale trommelinhoud van 6 kg en 1400 toeren vergelijk je via Slimster! Als je een geschikt model hebt gevonden kun je deze gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Door een aanbieding van één van onze aangesloten webshops te selecteren bespaar je aanzienlijk op jouw aankoopbedrag! Vergelijk kieskeurig en vind beslist de laagste online prijs!

Heb jij een wasmachine met betere droogkracht nodig? Bekijk dan eens alle wasmachines met 6 kg vulcapaciteit en 1600 toeren per minuut!