Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Beton cire prijzen

Beton cire prijzen

Vergelijk beton cire offertes
Gratis & vrijblijvend
Ga naar
Minimale kosten € 60,- Maximale kosten € 140,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 100,-
Prijsindicatie betonstuc per m2.

Wil je jouw keuken of badkamer een nieuwe uitstraling geven? Betonstuc geeft je muren, vloer of meubels een unieke look. Er zijn verschillende opties als het aankomt op beton stucen in je woning. Lees verder om de verschillende materialen en mogelijkheden te ontdekken voor betonlook stucwerk.

Kenmerken betonstuc

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Naadloos
 • Duurzaam
 • Slijt- en stootvast
 • Waterafstotend
 • Hygiënisch

Wat kost betonstuc aanbrengen?

Werkzaamheden stukadoor Prijs per m2*
Betonstuc aanbrengen € 100

* Gemiddelde betonstuc prijzen per m2. Inclusief btw, materiaal en arbeidskosten.

De beton cire prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal m2 dat je laat stucen. Ook de hardheid en dikte van het betonstuc is van invloed, net als de arbeidskosten van de stukadoor. Bekijk de gemiddelde beton cire prijzen voor een indicatie van de kosten. Liever de exacte prijs weten?

Betonstuc prijzen vergelijken

betonstuc badkamer
Meer inspiratie opdoen?

Wat is betonstuc?

Betonstuc is een cementgebonden stucsoort en waterafstotend materiaal. Om deze reden wordt dit stucwerk veel gebruikt in keukens en badkamers. Betonstuc is hygiënisch en slijtvast, waardoor je het ook ideaal als vloer kunt gebruiken.

Verschil betonstuc en beton ciré

Is er een verschil tussen betonstuc en beton ciré? Het antwoord is dat beton ciré een vorm van betonstuc is. Deze moderne, Franse variant van betonstuc betekent letterlijk 'gewreven beton'. Waar betonstuc een effen uitstraling heeft, geeft de stukadoor bij beton ciré een gewreven effect aan het stucwerk.

Naast betonstuc en beton ciré kan je ook microbeton of microcement gebruiken als stucwerk op plekken die intensief gebruikt worden.

beton cire badkamer

Mogelijkheden betonstuc badkamer

Wil je graag een beton ciré badkamer laten maken? Betonstuc is ideaal om toe te passen in de badkamer:

 • Betonstuc is waterafstotend / waterdicht
 • Betonstuc is naadloos

Beton stucwerk kan hierdoor uitstekend tegen vocht en is niet gevoelig voor schimmels. Dit is niet alleen goed voor je gezondheid, maar voorkomt ook nog eens veel schoonmaken in de badkamer. Als je betonstuc of beton ciré in je badkamer wilt verwerken, heb je verschillende opties.

 • Beton ciré badkamer muur
 • Beton ciré bad
 • Beton ciré vloer
 • Beton ciré wastafel
 • Beton ciré wc

Of je nu een betonstuc toilet, betonstuc wastafel of badombouw van beton ciré laat maken: de voordelen van dit stucwerk blijven hetzelfde. Je kunt het stucwerk eenvoudig afnemen met een doek en vocht trekt niet in het stucwerk dankzij de waterdichte afwerking.

Betonstuc badkamer maken?
betonstuc keuken achterwand

Mogelijkheden beton ciré keuken

Ook in de keuken profiteer je van de voordelen van beton ciré: eenvoudig af te nemen en bestand tegen vocht. Om deze reden komt een beton ciré keuken achterwand steeds vaker voor. Aangezien dit stucwerk ook stoot- en slijtvast is, kan je ook een beton ciré aanrechtblad laten plaatsen. Dit betonstuc aanrechtblad wordt dan wel afgewerkt met een speciale laag om krassen nog meer tegen te gaan. De mogelijkheden van beton stucwerk in de keuken nogmaals op een rij:

 • Beton ciré keukenblad
 • Beton ciré keuken muur
 • Beton ciré keuken achterwand
Betonstuc in keuken?

Mogelijkheden betonstuc in huis

Naast de badkamer en keuken is betonstuc uiteraard op meerdere plekken in huis te gebruiken. Ga bijvoorbeeld voor een betonstuc trap of laat de muur in de woonkamer met beton stucen. Wist je dat een betonstuc open haard ook een prachtige uitstraling geeft? Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos met dit veelzijdige stucwerk. Laat je adviseren door een vakkundige vakman over de beste opties voor betonstuc in jouw woning.

Prijsopbouw betonstuc

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Materiaalkosten betonstuc

De prijs van betonstuc wordt onder meer bepaald door het materiaal. De materiaalkosten worden opgebouwd uit verschillende onderdelen, zoals het aantal vierkante meters dat je laat stucen. Hoe meer m2 je laat stucen, hoe lager de prijs per m2 wordt. Is het daarnaast nodig om het oppervlak voor te behandelen of kan er direct betonstuc worden aangebracht?

Wat betreft het stucwerk heb je de keuze uit verschillende beton ciré kleuren. Wil je een grijze, antraciet kleur of een andere kleur op de muren laten aanbrengen?

Andere opties betonlook?

Wil je wel een betonlook in huis, maar ben je benieuwd naar alternatieven voor betonstuc? Wellicht is betonverf dan een goede optie voor jou. Wist je dat je ook een betonlook traprenovatie kunt laten uitvoeren, met behulp van overzettreden met een beton ciré uitstraling?

Beton ciré over tegels aanbrengen? Het aanbrengen van betonstuc kan over bestaande tegels: dit stucwerk hecht op vrijwel iedere ondergrond. Raadpleeg wel een vakkundige stukadoor zodat je zeker weet dat je betonstuc over de tegels kunt laten aanbrengen.

Betonstuc zelf aanbrengen of laten aanbrengen?

Of je nu voor een betonstuc badkamer, keuken of andere ruimte in huis gaat: wij raden je altijd aan om een stukadoor in te schakelen. Deze vakman heeft verstand van het aanbrengen van betonstuc en werkt met de juiste snelheid en precisie. Wil je niet te veel geld uitgeven aan stucwerk? Bezuinig dan niet op kwaliteit, maar bespaar door slim te vergelijken.

Besparen op voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

Beste stukadoor vinden voor betonstuc aanbrengen

Vraag gratis stukadoor offertes aan via Slimster en kom in contact met maximaal 4 vakkundige stukadoors. Door deze bedrijven te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit, vind je eenvoudig de beste deal.

Direct 700 stukadoors vergelijken

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal