• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Sierlijsten

  Sierlijsten & decoratief stucwerk

  Stukadoor offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Ga je jouw woning of een ruimte in je woning renoveren en wil je de authentieke uitstraling terughalen? Door decoratief stucwerk te gebruiken, zoals sierlijsten, creëer je een klassieke en chique look. Maar het is ook mogelijk om met sierlijsten en ander decoratief stucwerk een strakke afwerking te creëren.

  Kosten sierlijsten

  Gestucte muren of plafonds afwerken met sierlijsten is een goede manier om je woning een authentieke, unieke uitstraling te geven. De kosten van het plaatsen van sierlijsten of ornamenten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan het type en de grootte van de decoraties en de plek waar ze geplaatst worden. Ben je benieuwd naar de sierlijst prijzen of de kosten van decoratief stucwerk?

  Sierlijst prijzen vergelijken
  Meer voorbeelden bekijken?

  Mogelijkheden decoratief stucwerk

  Decoratief stucwerk is beschikbaar in verschillende soorten:

  • Sierlijsten
  • Lambrisering
  • Ornamenten
  • Togen

  Aan de buitenkant van een woning worden sierlijsten en andere soorten decoratief stucwerk vaak gemaakt van hout en beton, terwijl in een woning deze decoratie veelal uit gips bestaat.

  Sierlijsten

  Een sierlijst is een decoratieve afwerking tussen wanden, plafonds of vloeren. Er zijn vele soorten sierlijsten, zoals perklijsten, kooflijsten, lambrisering en plinten. Lambrisering wordt bijvoorbeeld gebruikt om een wand in delen te splitsen, waarbij één deel geschilderd wordt en het andere deel wordt behangen.

  Ornamenten

  Ornamenten zijn beschikbaar in verschillende stijlen, waardoor voor ieder interieur wel een geschikt ornament te vinden is. Dit versieringselement is niet alleen toepasbaar in klassieke, monumentale panden. Ook de moderne woning wordt verfraaid door het plaatsen van een ornament. Zo zijn rozetten tegenwoordig niet alleen in klassieke, maar ook in strakke vormen verkrijgbaar.

  Togen

  Een toog is een afwerkingswijze bij een opening in de muur. De doorgang naar een andere ruimte krijgt een gebogen vorm.

  Stucen en decoreren?

  Wil je jouw muren en plafonds laten stucen en direct een sierlijst of ornament laten plaatsen? Binnenshuis wordt deze decoratieve afwerking vaak gemaakt van gips, waardoor vele stukadoors in staat zijn sierlijsten, ornamenten en togen te produceren en plaatsen. Bespaar op de kosten door een gezamenlijke offerte op te vragen voor het stucen en decoratief afwerken.

  Vergelijk gratis offertes en vind beste deal

  Of je nu sierlijsten op je plafond wilt plaatsen, rozetten rond een kroonluchter of strakke ornamenten in een moderne woning: je wilt natuurlijk dat het goed gebeurt. Vraag altijd meerdere offertes op, zodat je stukadoors kan vergelijken. Zo bepaal je zelf met wie je in zee gaat en betaal je niet te veel. Dat is slim vergelijken.

  Direct 657 stukadoors vergelijken

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal