Kan ik een vaatwasser kopen met lichte schade?

Kan ik een vaatwasser kopen met lichte schade?

Het is een optie: een vaatwasser kopen met lichte schade. Om het enigszins te verduidelijken: wanneer je gaat voor een regulier model dat je via Slimster koopt, zul je natuurlijk nooit een apparaat met lichte schade aantreffen. Wel bieden wij een service aan waarbij je kunt kiezen voor modellen met minimale schade, zoals een deukje of een krasje.

Uitleg schadeverkoop vaatwassers

Een vaatwasser met een klein krasje of een licht deukje functioneert natuurlijk nog prima. Zolang er maar geen sprake is van schade in het binnenwerk. Een van de partijen die dit weten en hun licht beschadigde apparaten via Slimster aanbieden is BCC. Bij hun service staat centraal dat de apparaten licht beschadigd zijn, maar voor de volledige 100 procent functioneren.

Wat is voor jou het voordeel? Je krijgt kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 50 procent! Afhankelijk van de grootte van de uiterlijke schade kan de korting oplopen. Bovendien geeft een partij als BCC ook nog eens 2 jaar garantie op diens beschadigde producten. Een andere partij die licht beschadigde vaatwassers aanbiedt is Voordeligwitgoed.nl!

Zowel als het gaat om vrijstaande afwasmachines als inbouw vaatwassers, leveren sommige van onze aangesloten webshops een service met licht beschadigde apparaten. Op deze manier kun je dus extra besparen op de kosten, terwijl je blijft genieten van perfect functionerende apparaten. Tevens kun je kiezen voor tweedehands-apparaten, waarbij er geen beschadigingen op te merken zijn. Aangezien deze apparaten wel al eerder een andere eigenaar hebben gehad, zijn ze in prijs gedaald.

Toch liever de beste kwaliteit vaatwassers kopen?
Beste vaatwassers

Beschadigde vaatwasser laten repareren?

Afwasmachines vergelijken

Via Slimster kun je verschillende vaatwassers vergelijken. Hierbij kun je gebruik maken van het filtermenu links in beeld, waar je zelf kunt aangeven wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot de afmetingen en prijzen. Kies je voor de goedkoopste of de meest stille, geavanceerde vaatwasser? Je kunt ingaan op een aanbod van een van onze aangesloten webshops, waarna je jouw nieuwe afwasmachine direct online kunt kopen!