Vrijstaand elektrisch fornuis kopen

Vrijstaande elektrische fornuizen

Op zoek naar een vrijstaand elektrisch fornuis? Vind deze snel en slim via Slimster.nl. Bij ons kun je veel verschillende elektrische fornuizen vergelijken, zodat je het perfecte fornuis koopt om maaltijden mee te koken. Andere fornuizen die op elektriciteit werken zijn inductiefornuizen en keramische fornuizen. De elektrische fornuizen die we hier bedoelen kenmerken zich door de gietijzeren elementen waar je de pan op zet.

Door fornuizen elektrisch te vergelijken kun je straks de juiste keuze maken voor het kopen van fornuis met oven. Bij Slimster vergelijk je elektrische fornuizen van merken als Beko en Etna.

2 resultaten
Beko FSS66000GW
Elektrisch , 85 cm , 67 liter
Beko FSS66000GW
0 reviews
€ 393,-
2 prijzen
Elektrisch
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)
Amica SHE 11555 W
Elektrisch , Energieklasse A , 85 cm
Amica SHE 11555 W
0 reviews
€ 295,-
1 prijs
Elektrisch
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)

Vrijstaande elektrische fornuizen vergelijken

Een goedkoop vrijstaand elektrisch fornuis vind je op Slimster.nl! Wij begrijpen dat jij beslist niet teveel wilt betalen voor een nieuw fornuis. Daarom hebben wij de online prijzen van alle webshops op een rij gezet. Zo kun jij alle aanbieders en verschillende fornuizen vergelijken. Vergelijk kieskeurig en vind een elektrisch fornuis dat perfect past bij jouw wensen en behoeften. Ons handige filtersysteem helpt jou bij het vinden van het beste fornuis en de laagste online prijs!

Elektrisch fornuis kopen: wat is belangrijk?

Fornuizen die werken op elektriciteit hebben vaak een aparte elektriciteitsgroep nodig om de plaat op aan te sluiten. Zo komt niet alle stroom op de groep te staan waar andere keukenapparaten al op zijn aangesloten. Net zo belangrijk is de ruimte die je hebt voor het elektrische fornuis. Meet daarom goed de maten op waar het fornuis moeten komen en vergelijk deze met de afmetingen in de specificaties. Had je eerst een gasfornuis en ga je nu voor het eerst een elektrisch fornuis kopen? Houd er dan rekening mee dat je pannen niet goed meer werken op de gietijzeren pitten.

Functies en eigenschappen vrijstaand fornuis

Elektrische fornuizen kun je kopen met een 4-pits plaat. Ook functies als een alles uit-knop en een timer en het beschikken over een afdekplaat en conventionele oven kan meespelen in jouw keuze. Vergelijk de fornuizen dus goed met elkaar voordat je het elektrische apparaat gaat kopen. Slim vergelijken doe je bij Slimster!

Beste koop en best getest elektrische fornuis

Voor de beste koop hebben we voor jou een elektrische fornuis gekozen die de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft en het best is getest. Hiermee ben je beslist voordeliger uit voor je vrijstaand elektrische fornuis!

Benieuwd naar de beste elektrische fornuizen?
Beste elektrische fornuizen