XS4ALL + sim only combivoordeel deals

Wil jij besparen op je sim only abonnement en dit combineren met goedkoop vast internet thuis? Dan zit je bij XS4ALL en KPN goed! Met XS4ALL Compleet combineer je een betrouwbaar internet abonnement met een KPN sim only. Het is dus niet mogelijk om een XS4ALL sim only af te sluiten, maar wel om te profiteren van combinatievoordeel met KPN. Via Slimster kun je uiteraard alle sim only's vergelijken en vind je direct de beste deal!

XS4ALL sim only vergelijken

De visie van XS4ALL

XS4ALL staat voor een betrouwbaar internet abonnement. XS4ALL Alles-in-1 is zelfs als beste getest door de Consumentenbond in januari 2020. Hierin combineren ze vast internet, digitale televisie en bellen. Stabiel, veilig en snel zijn de kernwoorden om XS4ALL te omschrijven. Zo zorgen zij er voor dat je overal in huis snel en stabiel internet hebt, inclusief WiFi-versterker. Bovendien bieden ze diverse veiligheidsoplossingen om jou en je kinderen veilig te laten surfen.

"Welkom bij XS4ALL. Bij de provider die staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet. Voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën. Voor iedereen. XS4ALL is en blijft wild van internet. Het maakt ons attent en behulpzaam . We hebben altijd het beste voor met de klant. We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Technisch superieur, intelligent en met een hang naar perfectionisme, zonder door te slaan in verstikkende dogma's of ongezonde arrogantie. In wat we zeggen en schrijven streven we altijd naar eerlijkheid, verantwoordelijkheid en transparantie. Zo plaatsen we alle storingsmeldingen online."

Voordelen XS4ALL sim only

  • Elke maand korting op KPN mobiel abonnement
  • Gratis zenderpakket zoals Pluspakket of FOX Sports
  • Onbeperkt bellen tussen XS4ALL vaste nummers en KPN Mobiel nummers
  • Combineer XS4ALL internet en KPN Mobiel

Nadelen sim only XS4ALL

  • XS4ALL heeft geen eigen sim only netwerk
  • Niet de goedkoopste provider

XS4ALL Compleet met KPN Mobiel

Heb jij op jouw adres internet van XS4ALL en combineer je dit met een KPN sim only? Dan krijg je veel extra voordeel van XS4ALL Compleet. Zo krijg je elke maand 5 euro of 7,50 euro korting op jouw KPN sim only abonnement. Maar je mag ook elke maand een gratis zenderpakket kiezen, waarbij je de keuze hebt uit het Pluspakkt of FOX Sports. Je kunt elke maand wisselen! Ook kun je onbeperkt bellen tussen jouw XS4ALL vaste telefoonnummer en KPN Mobiel-nummers op jouw adres. Het enige wat jij hoeft te doen is je online aanmelden voor XS4ALL Compleet.

Om te profiteren van deze voordelen heb je dus een sim only abonnement van KPN nodig. Gelukkig heb je hier een ruime keus, zo kun je zelf het aantal belminuten kiezen en bepalen hoe groot jouw internetbundel moet zijn. Voor de echte bellers is een sim only met onbeperkt bellen mogelijk. Helaas biedt KPN geen sim only met onbeperkt internet.

Alle mobiele providers vergelijken

Wil je nog even rustig alle sim only aanbiedingen vergelijken? Maak dan gebruik van onze vergelijker en check de prijs per maand, het aantal belminuten en de internetbundel. Ook kun je filteren op combivoordeel, zoals je krijgt bij XS4ALL en KPN Mobiel. Heeft XS4ALL de goedkoopste sim only voor jou? Of ben je bij ene andere provider toch goedkoper uit? Check hier alle mobiele providers.

Goedkoopste XS4ALL sim only abonnement afsluiten

XS4ALL + sim only combivoordeel deals

Ben jij op zoek naar de beste sim only voor de laagste prijs per maand? Bij Slimster kun je eenvoudig alle aanbiedingen vergelijken. Heb jij een XS4ALL sim only gevonden die voldoet aan jouw eisen? Klik door naar de aanbieder om direct te kunnen overstappen. Nummerbehoud is gratis en wordt door de provider geregeld. Wil je jouw abonnement verlengen? Ook dat kan op deze manier gemakkelijk!