Sim only 2GB

Gebruik jij je telefoon niet alleen om te bellen en smsen, maar ben je ook graag online? Dan is een sim only abonnement met databundel een musthave. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer mobiel internet en daarom is het handig om een passende internetbundel te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een sim only met 2GB internet. Via Slimster kun je eenvoudig alle providers en aanbiedingen vergelijken. Hier vind je altijd de goedkoopste sim only deal!

Sim only 2GB vergelijken

Wat kan je met 2GB internet?

Een sim only met 2 GB bundel is goedkoop en voldoet vaak aan de wensen van een gemiddelde gebruiker. Net als sim only's met 500 MB of 1GB internet is een abonnement met databundel van 2000 MB voordelig. Maar weet jij eigenlijk wel hoeveel Mb's jij per maand verbruikt? Voordat je een nieuwe sim only afsluit is het handig om dit eens te onderzoeken. Zo voorkom je dat je vaak over je internetbundel heengaat en daardoor extra kosten maakt.

Dus wat kun je met 2000 MB? Dit is afhankelijk van jouw gebruik. Gebruik je het internet vooral voor appen en versturen van foto's? Dan kom je met 2GB een behoorlijk eind. Wil jij veel video's streamen en muziek luisteren? Dan kan een grotere bundel een betere keus zijn.

  • Spotify streamen verbruikt ongeveer 100 tot 150 MB per uur
  • Youtube video's kijken verbruikt ongeveer 130 MB per uur
  • Whatsappen verbruikt slechts 0,01 MB per tekstbericht

Veel streamen? Kies een grotere internetbundel

Zoals je ziet verbruik je het meest van je bundel door muziek of filmpjes te streamen. Weet jij van jezelf dat je graag vlogs bekijkt en muziek luistert als je onderweg bent? Dan is 2000 MB misschien te weinig. In dat geval kun je beter gaan voor een sim only abonnement met grotere databundel. Vooral wanneer je video's in HD kwaliteit wilt bekijken is hier veel data voor nodig.

In dat geval kun je kiezen voor een sim only abbo met 5GB, 10GB of 15GB. Wil je altijd online zijn en je nooit meer zorgen hoeven maken om je internetbundel? Dan is een sim only met onbeperkt internet de beste keus!

Houd je dataverbruik in de gaten

Met 2000 MB kun je behoorlijk vrij internetten, zolang je niet te veel video's of muziek streamt. Maar om onverwachte kosten te voorkomen is het slim om je verbruik in de gaten te houden. Alle telecomproviders hebben een app waarin je precies kunt zien hoeveel data je hebt gebruikt. Zo weet je wanneer je even wat rustiger aan moet doen.

Om MB's te besparen kun je een aantal slimme instellingen kiezen. Allereerst is het natuurlijk handig om alleen 4G internet te gebruiken als er echt geen WiFi beschikbaar is. Maar daarnaast kun je er ook voor kiezen om WhatsApp alleen afbeeldingen en filmpjes te laten downloaden als je op het WiFi-netwerk zit. Ditzelfde geldt voor automatische updates van apps. Deze worden dan alleen uitgevoerd als je op WiFi zit. Zo beperk je het verbruik van internet en blijf je onder je datalimiet van 2 gig.

Welke providers hebben 2000 MB sim only?

Omdat 2 gigabyte vaak gekozen wordt, bieden bijna alle providers wel abonnementen met een dergelijke databundel aan. Via Slimster kun je alle sim only aanbiedingen vergelijken. Kijk niet alleen naar het maandbedrag, maar vergelijk ook op internetsnelheid en aantal belminuten. Zo vind je altijd de beste sim only voor jouw wensen!

Goedkoopste sim only met 2GB internet

Sim only 2GB

Zoek jij een goedkope sim only met 2GB internet? Maak gebruik van onze vergelijker en vind eenvoudig de beste aanbieding. Vergelijk alle providers op prijs, internetbundel, belbundel en eventuele kortingen. Wil je graag overstappen of een nieuwe sim only afsluiten? Beslis welke sim only voldoet aan jouw wensen en klik door. De mobiele provider zal vervolgens snel jouw nieuwe contract regelen!