Sim only alleen internet en data

Gebruik jij je smartphone eigenlijk alleen maar om online te werken, series te streamen en muziek te luisteren? Merk je dat je eigenlijk nooit belt? Dan is een sim only met alleen internet een goede keus. Dit noemen we ook wel een data sim only abonnement. Deze bieden vaak onbeperkt internetten zonder belminuten. Je betaalt dus alleen voor wat je echt gebruikt. Via Slimster vind je natuurlijk altijd de beste sim only aanbieding!

Sim only alleen internet vergelijken

Data only abonnement

Maar wat houdt zo'n data only abonnement eigenlijk in? Bij deze abonnementen krijg je een sim only met alleen internet en data. Je hebt dus geen belminuten. Perfect wanneer je toch niet mobiel belt. Het is immers zonde om te betalen voor een belbundel terwijl je deze helemaal niet gebruikt. Je krijgt op deze manier een goedkope sim only met een databundel naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 5 GB internet, 10 GB internet of zelfs onbeperkt internet.

Je kunt je data sim only gebruiken om lekker te appen met je vrienden, video's te streamen en al je Spotify lijstjes te beluisteren. Nieuw abonnement afsluiten? Check dan altijd even goed hoeveel data je daadwerkelijk per maand nodig hebt. Ben je constant online? Dan is een sim only met unlimited data de beste keus. Gebruik je vaker de wifi thuis of op je werk? Dan is een goedkopere internetbundel wellicht een betere keus.

Voordeel sim only met alleen internetbundel

Het grote voordeel van een sim only met alleen internet / data is dat je niet hoeft te betalen voor belminuten die je toch niet gebruikt. Vroeger zat je vast aan telefoon abonnementen met een belbundel. Ook al belde je nooit. Dat is verleden tijd met deze data sim only abonnementen. Kies jouw internetbundel en blijf altijd verbonden met het wereldwijde web.

En weet je wat het mooie is; je kunt tegenwoordig ook zonder belminuten bellen. Maak gewoon gebruik van bellen via het internet. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Facetime, Skype of Whatsapp bellen. Je belt dan als het ware met je internetbundel. Gebruik je wifi, dan kost het je helemaal niks!

  • Goedkoper dan sim only met onbeperkt bellen
  • Betaal niet voor belminuten die je toch niet gebruikt
  • Tegenwoordig kun je ook bellen via de internetverbinding

Goedkoop mobiel internet met 4G of 5G

Gebruik je geen belminuten en wil je gewoon snel internet op je telefoon, laptop of tablet? Dan is een sim only met alleen data de ideale optie. Kies dan wel altijd voor een sim only met 4G internet. Dan weet je zeker dat je een snelle verbinding hebt en goed online kunt werken. In Nederland wordt momenteel het 5G netwerk opgezet. Dit is een nog snellere, stabielere en veiligere dataverbinding. Verwacht wordt dat veel providers overgaan op het 5G internet netwerk.

Welke providers bieden sim only met alleen data?

Heb jij interesse in het afsluiten van een sim only met alleen internet? Dan ben je vast benieuwd welke mobiele providers deze abonnementen aanbieden. Via Slimster kun je alle sim only providers vergelijken op prijs per maand, internetbundel en eventuele kortingen of combi voordeel. Zo vind je altijd de beste sim only providers met de goedkoopste aanbieding!

Sim only alleen internet en data afsluiten

Sim only alleen internet en data

Benieuwd welke sim only goedkoop is en wil je overstappen naar een nieuwe provider? Het afsluiten van een nieuw sim only abbo is eenvoudig. Via Slimster kun je alle providers, abonnementen en prijzen vergelijken. Heb jij een sim only deal gevonden die voldoet aan jouw wensen? Klik door naar desbetreffende provider en vul jouw gegevens in. Je kunt je huidige nummer behouden en direct profiteren van extra voordeel.