Sim only zakelijk

Heb jij een eigen bedrijf of werk je als ZZP'er? Dan wil je natuurlijk dat jij en je medewerkers altijd goed bereikbaar zijn. Om als ondernemer te profiteren van belastingvoordeel kun je kiezen voor een zakelijke sim only. Een sim only voor zakelijk gebruik brengt echter meer voordelen met zich mee. Op Slimster vertellen we je alles over zakelijke sim only abonnementen en kun je de beste providers vergelijken. Zo vind je altijd de goedkoopste sim only voor jouw onderneming!

Sim only zakelijk vergelijken

Verschil sim only zakelijk en particulier?

Kies je als startende ondernemer voor een sim only zakelijk of ga je toch voor een sim only particulier? Je bent namelijk niet verplicht om een zakelijke sim only af te sluiten. Het grote verschil zie je terug in de prijs en vaak in de service die geboden wordt. Zo wordt de maandprijs voor zakelijke abonnementen getoond exclusief BTW. De prijs voor particuliere abonnementen is altijd inclusief BTW.

Ben jij ondernemer voor de Belastingdienst? Dan kun je echter altijd je betaalde BTW terugvragen bij zakelijk gebruik (ook als je een particuliere sim only kiest). Je moet dan echter wel voldoen aan bepaalde voorwaarden, zoals het alleen gebruiken voor zakelijke doeleinden en niet voor privé.

Laten we vooropstellen dat de service van mobiele providers tegenwoordig altijd goed is. Of je nu een particulier of zakelijk abonnement hebt. Toch krijgen bedrijven, freelancers of ZZP'ers toch vaak wat extra's bij een zakelijke sim only. Zo krijg je bijvoorbeeld een gratis zakelijke klantenservice die altijd bereikbaar is, kun je van telefoon wisselen wanneer je wilt en ontvang je een handig cadeau. Denk aan gratis Office 365 of een boekhoudprogamma.

Voor een zakelijk sim only abonnement geldt ook dat je kunt kiezen voor onbeperkt internet, onbeperkt bellen of zelfs onbeperkt alles.

Voordelen zakelijke sim only

  • Profiteer van belastingvoordeel door zakelijke facturen
  • Maandelijks opzegbaar = snel inspelen op veranderingen in aantal werknemers
  • Goedkoopste optie voor bedrijven
  • Stel een sim only op maat samen voor al je werknemers
  • Profiteer van zakelijke klantenservice, extra beveiliging en delen van databundel

Nadelen zakelijke sim only

  • Meestal duurder per maand dan particuliere sim only
  • Je moet voldoen aan voorwaarden van de Belastingdienst voor aftrek

Welke providers bieden sim only voor bedrijven en ZZP?

Of je nu een groot bedrijf hebt en een mobiel abbonement zoekt voor al je werknemers, of als je voor jezelf werkt als ZZP'er. Een zakelijke sim only is af te sluiten bij nagenoeg alle telecomproviders. Providers die bekend staan om hun goede zakelijke sim only abonnementen zijn Vodafone, T-Mobile, KPN en Simpel. Maar uiteraard kun je bij Slimster alle abonnementen vergelijken op prijs, belbundel, 4G of zelfs 5G internetbundel en extra service.

Goedkoopste zakelijke sim only afsluiten

Sim only zakelijk

Ben jij als ondernemer altijd op zoek naar de scherpste deal? Gebruik dan onze vergelijker om de beste sim only voor zakelijk gebruik te vinden. Vergelijk alle providers en vind de goedkoopste aanbieding. Wil jij overstappen naar een nieuw abonnement? Klik door naar de provider en vul jouw gegevens in. Vervolgens zorgt de provider er voor dat jouw overstap snel wordt geregeld. Welke sim only voor zakelijke klanten kies jij?