KPN sim only

KPN staat al jaren bekend als betrouwbare provider, zowel voor vast internet en tv als voor mobiele sim only abonnementen. Het KPN netwerk heeft een dekking van 99,4% in Nederland en is bovendien ready voor het nieuwe 5G netwerk. Dit is nog sneller en stabieler dan het huidige 4G netwerk. Op zoek naar de goedkoopste KPN sim only? Via Slimster kun je eenvoudig alle KPN sim only's vergelijken en vind je direct de beste deal!

KPN sim only vergelijken

De visie van KPN

KPN is één van de bekendste leveranciers van telecomunnicatie- en ICT-diensten in Nederland. Je kunt bij KPN terecht voor vaste telefonie, internet en digitale TV. Maar ook voor goedkope sim only abonnenementen, zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik. KPN staat voor kwaliteit en een razendsnel 4G-netwerk. De prijzen zullen gemiddeld wat hoger liggen voor sim only abonnementen.

"Heb je nog een goedwerkende telefoon? En wil je alleen een nieuw mobiel abonnement? Dan is Sim Only wat voor jou! Nu met grotere databundels en de keuze om wel of niet onbeperkt te bellen en sms'en. KPN is de beste mobiele provider volgens de Consumentenbond (oktober 2019)."

Voordelen KPN sim only

  • Betrouwbaar KPN netwerk met 99,4% dekking
  • Gratis je bundel omhoog bijstellen
  • Netwerk is klaar voor 5G internet
  • Verkozen tot beste mobiele provider door de Consumentenbond

Nadelen sim only KPN

  • Niet de goedkoopste sim only provider
  • Kan abonnement niet naar beneden aanpassen

Stabiel 4G netwerk én 5G ready

Kies je voor KPN, dan kies je voor een zeer betrouwbaar netwerk. Het KPN-netwerk heeft namelijk een dekking van 99,4%. DIt betekent dat je in heel Nederland altijd verbonden bent. Bovendien is KPN voorloper als het gaat om het nieuwe 5G. 5G internet is vele malen sneller, veiliger en stabieler dan 4G mobiel internet. Dit betekent dat je nog sneller bestanden kunt downloaden en foto's of filmpjes in hoge kwaliteit kunt versturen. Verwacht wordt dat medio 2020 de eerste sim only's met 5G internet op de markt zullen verschijnen.

Korting in combinatie met KPN internet & TV

Wil jij besparen op je nieuwe KPN sim only? Dit kan makkelijk als je ook kiest voor KPN Thuis en Mobiel. Door vast internet, digitale tv en mobiele telefonie te combineren krijg je pakketvoordeel. Zo bespaar je bijvoorbeeld elke maand 5 euro op de kosten van je sim only abonnement. Heb jij KPN internet en kies je voor Hussel? Dan krijg je veel extra voordeel. Ook kun je zelf bepalen hoe jouw abonnement er uit ziet. Wil je veel belminuten of juist niet? En heb je veel mobiele data nodig of bespaar je liever op MB's? Alles is mogelijk met KPN Hussel.

Kies je voor KPN Hussel met internet, tv en mobiel? Dan krijg je iedere maand extra voordeel op je sim only!

Alle mobiele providers vergelijken

Wil je eerst alle sim only abonnementen van KPN nog even vergelijken met andere telefoonproviders? Dan kun je gebruik maken van onze vergelijker. Check alle aanbiedingen en providers en kijk kieskeurig naar de maandelijkse prijs, het aantal belminuten, de internetbundel en extra kortingen. Zo vind je eenvoudig de beste sim only voor de goedkoopste aanbieding!

Goedkoopste KPN sim only abonnement afsluiten

KPN sim only

Wil jij een goedkope sim only afsluiten bij KPN? Dan kun je via Slimster eerst alle abonnementen vergelijken. Kies een bundel die goed past bij jouw bel- en internetverbruik. Vervolgens kun je de prijzen van alle providers vergelijken om de beste deal te vinden. Naar welke sim only wil jij overstappen of verleng je toch liever je huidige KPN-contract? Klik door naar de aanbieding en vul jouw gegevens in. KPN regelt vervolgens alles voor jouw sim only!