Simyo sim only

Wil jij een goedkope sim only afsluiten? Bij Simyo zit je goed voor een voordelig en betrouwbaar sim only abonnement. Simyo is in januari 2020 nog als Beste Getest door de Consumentenbond. Mede door hun gratis klantenservice wordt deze provider goed gewaardeerd. Bij Slimster kun je alle Simyo sim only abonnementen vergelijken. Vind direct de beste sim only deal en geniet van het betrouwbare KPN-netwerk.

Simyo sim only vergelijken

De visie van Simyo

Simyo komt eigenlijk altijd goed uit de testen van de Consumentenbond. Maar wat maakt Simyo de beste mobiele provider? Ten eerste maken ze gebruik van het betrouwbare en snelle 4G netwerk van KPN. Zo ben je overal bereikbaar en heb je in heel Nederland snel internet. Ook kun je iedere maand je abonnement aanpassen en zelf je bundels samenstellen. Zo bel je slim én goedkoop! Je kunt alles zelf regelen in de Simyo app en via de Mijn Simyo omgeving.

"Het kiezen van de beste mobiele provider is dus zeker geen nattevingerwerk. Simyo is de beste omdat ons gemiddelde cijfer het hoogste is. We scoren namelijk een 8,6 en dat is hoger dan de 8,2 die we in oktober scoorden! Volgens de Consumentenbond komt dat vooral omdat onze administratie nog minder problemen heeft, klanten zeer tevreden zijn met de service én omdat er minder klachten over bellen en sms’en zijn. Opnieuw komen we bij de meeste toetsingscriteria als beste uit de bus. Lees hieronder hoe we scoorden."

Voordelen Simyo sim only

  • Gekozen tot beste mobiele provider door De Consumentenbond
  • Gratis je bundels aanpassen (omhoog én omlaag)
  • Uitstekende gratis klantenservice
  • Combivoordeel samen met KPN internet en tv

Nadelen sim only Simyo

Simyo Compleet in combinatie met KPN

Als je kiest voor een goedkoop Simyo sim only abonnement maak je gebruik van het KPN-netwerk. Dit betekent een landelijke dekking en snel 4G internet (in 2020 wordt 5G mobiel internet verwacht). Om de samenwerking met KPN nog sterker te maken kun je profiteren van extra's als je abonnementen combineert. Heb jij KPN internet en tv thuis? Dan verdubbelt Simyo jouw bundels. Dus nog meer internetten en bellen met Simyo Compleet.

  • Elke maand dubbele MB's en belminuten
  • Geen extra kosten
  • Geldig zolang je abonnement loopt

Best Getest door Consumentenbond

Ondanks de lage maandkosten biedt Simyo een zeer hoge kwaliteit. Dit zien we terug in de testen van telecomproviders van de Consumentenbond. Zo is Simyo uitgeroepen tot Beste Mobiele Provider in januari 2020, maar ook in oktober en januari van 2019 al. Dit komt niet alleen door hun sim only abonnementen, waarbij je kunt kiezen voor onbeperkt bellen en sms'en. Zo wordt de klantenservice enorm geprezen en scoren ze een goede waardering met de maandabonnementen. Zo is een Simyo sim only abonnement maandelijks opzegbaar, maar zijn de bundels ook eenvoudig bij te stellen.

Simyo is door de Consumentenbond gekroond tot Beste Mobiele Provider van 2020!

Alle mobiele providers vergelijken

Bij Slimster kun je alle mobiele telefoon providers vergelijken. Kijk kieskeurig naar de abonnementen om een goede aanbieding te vinden. Wil jij eerst nog rustig de Simyo sim only's vergelijken met andere providers? Dan kun je hieronder naar het overzicht van aanbieders kijken. Kijk welke provider een sim only aanbieding heeft die past bij jouw telefoongebruik.

Goedkoopste Simyo sim only abonnement afsluiten

Simyo sim only

Op zoek naar de beste sim only aanbieding? Bij Slimster kun je alle Simyo abonnementen vergelijken met andere providers. Vergelijk aanbiedingen op de prijs, het aantal belminuten, de databundel en combinatievoordeel. Kies een bundel die aansluit bij jouw telefoongebruik om zoveel mogelijk te kunnen besparen. Heb jij een goede deal gevonden? Klik door naar de provider en vul jouw gegevens in. Overstappen of een nieuw abonnement afsluiten is zo gepiept. Ook kun je op deze manier jouw huidige Simyo sim only verlengen!