• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Sim only zonder aansluitkosten

  Wil je een nieuw sim only abonnement afsluiten? Dan betaal je bij de meeste providers aansluitkosten. Dit is een vast bedrag, variërend tussen de 15 en 25 euro, welke je eenmalig moet betalen. Geen zin in deze extra kosten? Dan kun je zoeken naar een provider met een sim only zonder aansluitkosten. In dit geval betaal je geen eenmalige kosten en bespaar je dus op de prijs. Via Slimster kun je alle goedkope sim only abonnementen vergelijken!

  Sim only zonder aansluitkosten vergelijken

  Waarom betaal je aansluitkosten bij sim only?

  Maar waar zijn deze eenmalige kosten eigenlijk voor? Telecomproviders rekenen deze aansluitkosten voor het toevoegen van het abonnement aan hun netwerk. Maar ook dekt dit bedrag de verzendkosten en het aanmaken van een persoonlijk account (zoals een app om je verbruik en kosten in te zien). Toch lijkt dit eenmalige bedrag hoger te zijn dan de daadwerkelijke kosten van de provider. Daarom willen veel consumenten deze liever niet betalen en zoeken zij een sim only zonder aansluitkosten.

  Welke providers rekenen geen aansluitkosten?

  Veel providers rekenen dus aansluitkosten als je een nieuw sim only abonnement wilt afsluiten. Op zoek naar extra voordeel? Dan kies je een sim only abonnement zonder eenmalige aansluitkosten. Momenteel betaal je 0,- aansluitkosten bij de volgende mobiele providers;

  • Ben.nl
  • Vodafone
  • Simyo

  Dit geldt voor al hun abonnementen. Dus of je nu kiest voor een sim only met onbeperkt bellen, een sim only met alleen internet of een sim only met 10GB internetbundel. De andere providers rekenen wel aansluitkosten bij overstappen.

  Overzicht eenmalige kosten sim only

  Provider Aansluitkosten
  Ben 0 euro
  Budget Mobiel 15 euro
  hollandsnieuwe 20 euro
  KPN 25 euro
  Lebara 15 euro
  T-Mobile 25 euro
  Tele2 20 euro
  Simpel 20 euro
  Simyo 0 euro
  Youfone 15 euro
  Vodafone 0 euro

  Providers vergelijken

  Zoals je in de tabel kunt zien rekenen de meeste providers nog eenmalige kosten. Bij Slimster kun je alle sim only's zonder aansluitkosten vergelijken. Maar uiteraard kun je ook even het aanbod van de andere providers bekijken. Zo vind je altijd de beste sim only voor de laagste prijs!

  Sim only zonder aansluitkosten afsluiten

  Het grote voordeel van een sim only zonder aansluitkosten is dat je dus bespaart op deze eenmalige kosten. Hierdoor kun je best kiezen voor een sim only met een hogere prijs per maand. Je houdt immers meer geld over voor je daadwerkelijke abonnement en kunt kiezen voor meer belminuten of MB's. Om de kosten goed te kunnen vergelijken deel je de aansluitkosten door het aantal maanden dat je contract loopt. Tel dit bij het maandbedrag op om abonnementen te vergelijken.

  Heb jij een sim only zonder aansluitkosten gevonden die aan jouw wensen voldoet? Overstappen van provider is eenvoudig via Slimster. Klik door naar de aanbieding en vul jouw gegevens in. De provider regelt vervolgens jouw nieuwe mobiele aansluiting.

  Vergelijk ook