Sim only zonder aansluitkosten

Wil je een nieuw sim only abonnement afsluiten? Dan betaal je bij de meeste providers aansluitkosten. Dit is een vast bedrag, variërend tussen de 15 en 25 euro, welke je eenmalig moet betalen. Geen zin in deze extra kosten? Dan kun je zoeken naar een provider met een sim only zonder aansluitkosten. In dit geval betaal je geen eenmalige kosten en bespaar je dus op de prijs. Via Slimster kun je alle goedkope sim only abonnementen vergelijken!

Sim only zonder aansluitkosten vergelijken

Waarom betaal je aansluitkosten bij sim only?

Maar waar zijn deze eenmalige kosten eigenlijk voor? Telecomproviders rekenen deze aansluitkosten voor het toevoegen van het abonnement aan hun netwerk. Maar ook dekt dit bedrag de verzendkosten en het aanmaken van een persoonlijk account (zoals een app om je verbruik en kosten in te zien). Toch lijkt dit eenmalige bedrag hoger te zijn dan de daadwerkelijke kosten van de provider. Daarom willen veel consumenten deze liever niet betalen en zoeken zij een sim only zonder aansluitkosten.

Welke providers rekenen geen aansluitkosten?

Veel providers rekenen dus aansluitkosten als je een nieuw sim only abonnement wilt afsluiten. Op zoek naar extra voordeel? Dan kies je een sim only abonnement zonder eenmalige aansluitkosten. Momenteel betaal je 0,- aansluitkosten bij de volgende mobiele providers;

  • Ben.nl
  • Vodafone
  • Simyo

Dit geldt voor al hun abonnementen. Dus of je nu kiest voor een sim only met onbeperkt bellen, een sim only met alleen internet of een sim only met 10GB internetbundel. De andere providers rekenen wel aansluitkosten bij overstappen.

Overzicht eenmalige kosten sim only

Provider Aansluitkosten
Ben 0 euro
Budget Mobiel 15 euro
hollandsnieuwe 20 euro
KPN 25 euro
Lebara 15 euro
T-Mobile 25 euro
Tele2 20 euro
Simpel 20 euro
Simyo 0 euro
Youfone 15 euro
Vodafone 0 euro

Providers vergelijken

Zoals je in de tabel kunt zien rekenen de meeste providers nog eenmalige kosten. Bij Slimster kun je alle sim only's zonder aansluitkosten vergelijken. Maar uiteraard kun je ook even het aanbod van de andere providers bekijken. Zo vind je altijd de beste sim only voor de laagste prijs!

Sim only zonder aansluitkosten afsluiten

Sim only zonder aansluitkosten

Het grote voordeel van een sim only zonder aansluitkosten is dat je dus bespaart op deze eenmalige kosten. Hierdoor kun je best kiezen voor een sim only met een hogere prijs per maand. Je houdt immers meer geld over voor je daadwerkelijke abonnement en kunt kiezen voor meer belminuten of MB's. Om de kosten goed te kunnen vergelijken deel je de aansluitkosten door het aantal maanden dat je contract loopt. Tel dit bij het maandbedrag op om abonnementen te vergelijken.

Heb jij een sim only zonder aansluitkosten gevonden die aan jouw wensen voldoet? Overstappen van provider is eenvoudig via Slimster. Klik door naar de aanbieding en vul jouw gegevens in. De provider regelt vervolgens jouw nieuwe mobiele aansluiting.