Sim only alleen bellen en SMS (zonder data)

Heb jij geen smartphone of gebruik je eigenlijk altijd het wifi netwerk als je met je telefoon wilt internetten? Dan heb je dus helemaal geen internetbundel nodig. In dat geval is een sim only met alleen bellen en sms'en de perfecte keus. Bij sim only zonder data betaal je immers alleen voor je belbundel en bent geen geld kwijt aan data welke je toch niet gebruikt. Via Slimster kun je alle sim only's met alleen bellen vergelijken en vind je altijd de goedkoopste provider!

Sim only alleen bellen vergelijken

Alleen bellen en smsen?

Een sim only met alleen bellen lijkt natuurlijk erg ouderwets. Tegenwoordig is bijna iedereen 24/7 online en gebruiken we Whatsapp, Instagram en Spotify via mobiel internet. Daarom bieden de meeste providers veel abonnementen aan met een databundel. Vaak is onbeperkt internet zelfs de standaard. Toch zijn er veel mensen die helemaal geen behoefte hebben aan een sim only met data.

Daarom is het nog steeds mogelijk om een sim only met alleen bellen en SMS af te sluiten. Zo'n sim only abonnement met alleen bellen is zeer geschikt wanneer je niet zo 'digital' bent. Bel je liever dan dat je appt en kun je vaak gebruik maken van wifi? Dan kun je besparen op je sim only door een goedkope provider te kiezen via Slimster.

Tip: bel jij je echt helemaal suf? Bekijk dan eens alle sim only's met onbeperkt bellen!

Voordeel sim only met alleen belminuten en sms

Het grootste voordeel van een sim only met alleen bellen en sms'en is dat je goedkoper uit bent. Je hebt immers geen databundel nodig en hier betaal je dus ook niet voor. Het is toch zonde om te betalen voor een mobiel internetabonnement als je helemaal geen gebruik maakt van een smartphone of apps.

Let op; bij sommige providers kan het goedkoper zijn om een sim only met internet en bellen te nemen. Soms is een goedkoop abonnement alleen verkrijgbaar in combinatie met een databundel. Ondanks dat je geen gebruik maakt van je data, bespaar je alsnog op je maandelijkse kosten. En mocht je toch eens het internet nodig hebben terwijl er geen wifi beschikbaar is, kun je altijd nog even snel je 4G aanzetten.

Sim only abonnement alleen bellen afsluiten

Overstappen naar een goedkopere provider? Het afsluiten van een sim only met alleen bellen is zo gepiept via Slimster. Gebruik onze vergelijker om alle aanbiedingen te vergelijken. Welke sim only aanbieding past bij jou? Klik door naar de provider, vul jouw gegevens in en sluit een nieuwe sim only af. Zo kun je flink besparen op je maandelijkse abonnementskosten. Kies voor een sim only met 1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar contract.

  • Eenvoudig sim only providers vergelijken
  • Direct overstappen naar goedkoper abonnement
  • Maandelijks besparen op jouw kosten

Sim only providers vergelijken

Wil jij een sim only afsluiten met alleen belminuten en smsjes? Maak gebruik van onze vergelijker om alle abonnementen te vergelijken. Je kunt sim only providers vergelijken op kosten per maand, aantal belminuten / smsjes, internetbundel en eventuele kortingen. Bekijk hieronder ons overzicht van de bij ons aangesloten mobiele providers.

Bellen via internet?

Sim ony alleen bellen en SMS (zonder data)

Twijfel je toch nog tussen een sim only met bellen of een sim only met alleen internet? Er zijn tegenwoordig veel online manieren om te bellen. Zo heb je geen belminuten nodig, maar kun je bellen via apps zoals Skype, Facetime, Viper of zelfs Whatsapp. Kies je dus voor een grote internetbundel? Dan geeft dit ook de mogelijkheid om onbeperkt te bellen.